Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
tady včera liják večer,to jsem byla těsně před tím ze psama za zahradou venčit-teda kromě íné Dafči,ta mě pozorovala s uctivé vzdálenosti z půlky zahrady a pak lilo,ale jinak dobrý
ted tady svítí,a protože mě vše hrozně bolí,hlavně ruce,šla jsem ze psama na 3 krátký vycházky-Betty a Max-kousek projít-vyvenčit,
Žeryk-cvičící vycházka v pidi parčíku cviky čistě rehabilitační na protažení krku,zad,noh-takže packy,otočky,couvání,kroky,poklony,panáček
pak Dafi na vyběhání-hahahahahaha-u sebe jsem měla několk aportů-nakonec nejvíc nosila a nejrychlej peněženku s 37kč:D-příště ií tam dám aspon víc drobných at se jí to aspon pronese:-D-dělám si prču:D
ukázala lavičku,zamávala na terásku-to cvičíme už dlouho-mávání…
sedni lehni a šlo se dom….
takže venku všichni….na krátkých vycházkách,Dafi šla jako poslední–
sice neměly dlouhou vycházku,ale aspon jsem nečučela na Dafininy votrávený xichty….
včera byly ráno všihni 4 kousek
a odpo byla naše trojka plavat
v neděli byl výlet,
v sobotu ranní a večerní krátká vycházka
a mezitím od soboty peru jednu pračku za druhou–doku jsou tropy a máti pryč-takže vyprány větrovky,župany,prošívaná prac. vesta,povlečení,potahy,polštářky….-i plš.přívěsek na klíče:-D
češu psy a uklízím a cpu se a čtu-včera 2 horký pudinky s piškotama a ananasem…
kolem baráku td xx měsíců líce a vyřizuje Martin,a nějak nám to blbě změřily,všem blbě o 3 metry..takže geodeti u nás několikrát,katastrální úřad,do toho sousedi z jedné strany chalupáři z Brna-podpisy,souhlas a tak,no Martin vesele líce po úřadech,a zatím to nemá konnce-a stojí to prachy…