Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

cernej caj

PetraK
    Ja jen psala ze sme dostaly pozemek bez pristupu a s cernou stavbou, zatim proste nevime co s tim bude a nejradsi bych byla kdybych ja v tech obdarovanejch ani nefigurovala, pointa fakt neni jestli to chci mesice resit a brat si pujcku nebo to chci mesice resit a brat si pujcku ale ze celej zivot tvrdim ze je lepsi nedostat nic, kdyz vidim jaky s tim spu potize, poprve v zivote sem neco dostala a presne je to ten druh voseru, kterej sem doufala ze me nikdy nepotka:D

Proste sou lidi co zdesi penize nebo neco co jde prodat a pak spu lidi kteri zdedi jen hromadu starosti a voseru. Ja vubec nechapu, jak muze dojit k tomu ze se resi dedictvi neceho co vlastne ani neni v katastru?

Ze se na to neprislo kdyz zemrela pred lety babicka ze je to cerna stavba kdyz notar zjiatoval aktiva a tak, vubec proste nechapu jak muzes zdedit neco co neexistuje, ty muzes dedictvi odmitnout navic, ale teda udivuje me, ze se to neresi PRED tim s puvodnim majitelem… ze se to da novym a resi se to az s tema kdo o tom vubec nic nevi?