Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

žjooo, tady se dovolenkuje! Já budu dovolenkovat za chvíli a budu na Maltě a na Zlatejch pískách, heč! 😀 Fčéra jsme byli plavit koně-jednoho. Flekatýho, a jednoho rezatýho pejska. Kousek od toho rybníka otevřeli nějakou novinku – samovýčem pívo-limo. Tak se tam musíme podívat.

Míla – hezky jste si to užili, krásná roubenka.

A koukám, že Fifi se chystá taky na dovču, takže milá Fifijová – jako každoročně -přeju bezbouřkový a bezvětrný počásko, ať si to u Labíčka můžete užít pořádně. A fšicí tři.

Teda, to hodne zamrzi a zaboli. Neni vubec zadna nadeje, ze se zalohy dockate zpatky? Gratulire k vyroci, mila pani a mily pane!
    jo, jako hodně blbý. Peněz na rozhazování fakt nemáme 🙁 . Tzn. že pokud o to přijdeme, přijdeme o to dvakrát, páč to budem muset navíc vrátit do dotací, že. Musím říct,že mi to udělalo dost nevolno na duši. I proto, že je někdo tak bezskulpurózní, že okrade lidi a směje se jim do xichtu. Tohle jsou věci, který se mi v duši hodně špatně zpracovávají.

černej čaj
    koupila pohankovou krupicku a uzila si tu krupicnou kasi s kakaem, cukrem a masilkem

mňam. Musim taky udělat krupicovou kaši. A víš co je taky dobrý? když ji dováříš, zašlehat do ní trochu másla a tvaroh, vymíchat a dát do pohárku na ovoce, nebo marmeládu, navrchu posypat čokoškou a dát vychladit. A máš geniální a rychlej dezert. Každej, kdo ho u mě ochutnal byl Blažej.