Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
Kuskus
. Mne spolehlivě podvodníci vydeptají a nehraje roli, že okradou „jen“ v řádech stokorun. Ta bezmoc a nasrání a frustrace z lidí je stejná.
PŘESNĚ, PŘESNĚ!! TOHLE PŘESNĚ MNĚ NA TOM ŠÍLENĚ VADÍ
Ve fotovoltaice se nevyznám, ale říkala jsem si, možná fajn řešení při budoucích blackoutech? Takový pocit jistoty v dnešní době – mít svůj zdroj vody a jakési energie.
jo, přesně tak, to je můj prvotní impuls. Byl už kdysi dávno, když jsem viděla, jak to tam proběhlo, že nefungovalo zhola nic, nevybereš peníze, nedostaneš se k vodě, nezatopíš si… a tak se snažíme , aby Domeček dokázal přežít sám. Chtěla jsem to tak vždycky , věděla jsem, že jednou dům bude a i když to v tý době bylo šíleně drahý a všichni říkali, seš blbá návratnost nula, tak – ono ani dneska to není o návratnosti, ale ani tehdy, ani dneska pro mě návratnost není cíl. Cíl je pro mě řešení bezpečnosti a zajištění nás všech v případě nějaký nouze. Nemusí se hned člověk obávat nejhorších věcí, stačí jako tehdy mimořádná aktivita na slunci, která to odkopla a emeričan byl v háji. Neci bejt v háji. Mám zodpovědnost za zvířata.
- Odpověď byla upravena před 8 měsíci uživatelem PetraK.