Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Fčéra jsem vzala ohaře ku drůbeži. Zatím jen přes plot, aby se taky drůbežářsky začli zdělávat jako pánčička 😀 A zavařila jsem si pět skleniček meruňkovýho rozvaru aspoň. Tak mám nějaký jahůdy, nějaký čérešně a nějaký meruně. Aspoň trochu připravená na zimu 😀 . A dneska zima je! Hurá. Fčéra jsme zmokli pěkně U Špulky. Dali jsme si piviště, seděli a nechali na sebe pršet. Hezký to bylo.

Jak píše Petrs – Emílek jde Z Polska a jde k nám. S cílem dorazit buď na Šumák, kde je jich už asi patnáct, nebo na Třeboňsko, kde taky nějací jsou. Pokud se mu to podaří, nebude tu chudák. Už tu žijí celých 50!! let – tahle zmíněná populace. A je zajímavý, jak i po tak hrozný době to ta zvířata v hlavě mají tu migraci. Kdyby se mu nestavěla do cesty civilizace, byl už by tam dávno. Jeho předchůdci o který vím, měli smůlu – toho posledního kreténi zastřelili. Moc doufám, že Emil dorazí, tam, kam chce.

Petrs01
    Losy v Brdech? To nikdo nezmiňoval! Máš fotos?

Kuskus

černej čaj
    A co to delat jako nevydelecbou cinnost a nechat natisknout jen kalendare co by si lidi objednali za naklady bez zisku?

tak já na tom nechci bohatnout 😀 , to ostatně ani doteď nebylo na bohatnutí. Ale pořád je to prodej a když to odhadnu podle minulýho roku a i snížím, tak třeba sto kusů by se udat mohlo. nevím, no, nevím, to. Je pravda, že jsem to ale minule nerealizovala já sama. nevím. Je mi jasný, že kdyby jo, bude to fakt šichta to celý zařídit – asi ani ne tak výrobu, jako distribuci samotnou – evidovat, kdo, kam, kolik, adresy, udělat štítky odeslat…… Přece jen chodím do práce, mám domácnost, ohaře, stavbu……….. Jenže je mi těch obrázků líto, jsou namalovaný už a některý se, myslím , i povedly, mám třeba hádanku, namalovanou písničku, pořekadlo……. Fakt nevím. A nerada bych se dostala do průšvihu jen proto, že je mi líto něco nedodělat. Na druhou stranu – je to věc, která dělá radost – dělala i mně při malování.

Kuskus -hehehe já a dokonalá manželka??? Pošlu Ti Brtnika, aby si postěžoval, to béš koukat!!

• Odpověď byla upravena před 10 měsíci a 3 týdny uživatelem PetraK.