Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Pršíííčkuje, pršííčkuje, hurááá a teploty spadly, 3x hurááá

Zlatkoooo– sem tuUU, sem tu, na značce. Jsem jak jsem byla pryč, tak přesně jak píše Kuskus , následuje trošku nestíhačka. A jak je dlouho venku vidět, tak člověk přijde domů pozdě a už to pak jede. Včera jsem šla do postele zodpovědně v deset hodin, abych se před jedenáctou vypružila, když mi do mozku doputovala informace, že jsem nezaplatila za objednávku u ŽUfrika a maso přijede už dneska během dopoledne. Takže pak co? No pak jsem nespinkala, že jo! A takhle si to jedu furt, jsem marná asi nebo co 😀

Kachna – no to se nedivím, že obnovuješ, ono normoš učení je na konci roku o tom, že už úča padá na hubu, natož takhle. Heh si pamatuju, jak jsme jeli na povinnou LAM do Orlickejch hor a musela s námi jet jedna z učitelek, přes to, že to bylo na začátku prázdnin už, ale byla to akce školy, takže dozor. Nastěhovaly jsme se do penzionu a přišla ta profesorka a říkala, holky, prosím vás, nemohly bychom si vyměnit pokoje – já mám ten svůj těsně vedle kluků a jsem po konci školního roku totál vyřízená… já bych to tam s nima nevydržela 😀 . My to uvítaly, jen nevím, jak se jí pak spalo, když jí došlo, že nás strčila do jámy lvové 😀 😀

Fifina
    Ja frontu nestojim, i kdyz dneska Pepin mel krasnou tocenou merunkovou. Ta barva!

😀 😀 😀 a Ty seš fajt Los Kretýnos 😀 😀 😀 pomoooct!

Vcera byl po sladkejch merunich naspeedovanej jak pubertak po 4 redbullech
    to měla Tali , jak sbírala to padaný ovoce, tak se vždycky de facto asi vožrala 😀

Kuskus
    , nebo ho na dvoře přehazujou
    ano, bé je správně

Brut
    A dnes jsme jeli na ke Kadani na pout.

jeé, to muselo bejt prima, tyhle akce mám ráda. Jo a…. kdybys chtěla třešně……tak mám 😀 😀

• Odpověď byla upravena před 8 měsíci uživatelem PetraK.