Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
Snad projde video, jak drbu veverku. ?
Jsou uzasne a nemusi zit jen v kleci.Ziji prevazne v vecer a v noci, Bezne jsou pusteny v jednom pokoji, kde to maji upraveny, aby mohly letat. To se mi jeste nepodarilo natocit. Bud mam smouhu nebo se rozhodnou drbat, koukat ci odbehnou. Daji se naucit na mazleni. Pan Veverka ho miluje a vyzaduje. Pani Veverkova je vic opatrna, ale kdyz uz se rozhodne,, ze vas ma rada, tak naporad. Musi se chovat ve dvou, jinak steskem zajdou. Pokud si nekdo poridi samecka a chce samicku, tak musi byt on vykastrovany nebo damy jsou potreba dve. On kdyz je v riji, tak by jednu samicku umordoval. Ma totiz 2 penisy.
Maya
Taky bych na stul dala bavlneny ubrus nebo uterk nebo papir .
Cajik
Je mi jasny, ze je to pro tebe nezvyk. Ale ne kazdy doktor je dobry a muze se mylit. Navic mas pravo na nezavislou konzultaci s jinym lekarem a nemusis si nic platit.
Na drevotrisku si dej bud bavlnenou uterku nebo papir. A to muzes pouzit karton nebo papirovy ubrus ci neco podobneho.
To muselo byt krasne setkani. U nas chodi pan ( 83 mu bude za mesic) kazdy den do mesta, pak obejde jednu cast, pote druhou. Ptala jsem se, jestli chodi ve vedru a pry to je nejlepsi obdobi. Tak jsem se v duchu chytala za hlavu, protoze me je ve vedru blbe..
MirkaD
Krasny vylet jsi mela ?