Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
tyjoo, vakoveverky, jak se jim v byte zije? Muzou se taky prolitnout, doslova? Vypadaji nunu, ale tohle neni beznej mazlicek.
Cajiku, to je krasny s pani starsi a ma recht. Koukej pit, kdyz uz te stve pripravovat si jidlo, ja jak nevypiju za den min litr a pul vody, caje, dzusu naredenyho, freshe naredenyho, tresti mi hlava.
Mirko, krasny fotos. 🙂 Jeste zpetne k tomu melounu a mati. Ona ma v hlave asi nastaveny stejnej software jako moje mamina. Dycky ten nejhorsi cernej scenar se ji vynori, za to ani asi nemuze. Priklad. Vola mi, ja, ze jdu se psama. Clovek by rekl treba „uzijte si to“, ona ne. Ona rekne „hlavne at ti neutecou, nic si nezlom, snad do tebe neprasti blesk, nikdo te neprepadne, atd.“ Dle situace pocasi, nalady, uprchleho chovance v Bohnicich. 🙂 Ano, mami, neboj. To jediny na to funguje, a pak druhej den vola, jestli mi psi neutekli, neco jsem si nezlomila, blesky sly kolem a blazen nesel po nasi polacce. 😀 Takze jednim uchem tam a druhym zpet. Vnitrne se tomu zasmat a jde se dal. 🙂
My sli dal vcera, prvne jsem vzala pokastracniho Pepina s Ruzici ven v podvecer, uz meli abstak litaci venkovni. Pablbove, chybelo jim to, tak si dali kratkou intenzivni rubaci vychajdu. Pepino pak odlehcoval tu pravou zadni, kde ma stehy v trisle, toz zadny silenosti este nebudou, 9. den po operaci. Ale tvaril se dneska, ze by zase kravil, smolicek.