Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
Zdravim vespolek
Cajik
Ty si naznala? Tak to se nedivim, ze te to boli a s tim i ruce. ?? Ale pokud te bavi zit s bolesti, tak pak dobry. Ja si za zivot uzila bolesti azaz a dalsi pridavat nechci. Takze se radeji premuzu a necham si problem vylecit. Kdyz to nejde na jednom miste, tak jdu jinam…
Jist a pit musis. Pokud nemas od prirody pocit hladu ( nekdo to tak ma ), tak musis zacit jist a pit vedome a treba na budik. Vypit alespon 1,5l behem dne a kdyz jsi nekde venku, tak podle pocasi pridat alespon 1l. To same jidlo. Jist mas 4-5x denne, v mensich porcich a to tak, aby si mela obsahove vse potrebne pro telo, mozek, organy a pripadne pro nemoc ( tim myslim kde jakou infekci,aby se s ni telo dokazalo poprat a v pripade potreby ustalo i pobyt v nemocnici).
Chapu, ze varit je opruz a ne kazdyho to babi, stejne jako uklid po nem. Ale jist se proste musi, aby telo dokazalo spravne fungovat. Jinak se ti muze stat, ze dopadnes jako Petrs01 a skoncis ve spitale na kapackach. A ver mi, ze na internu se dostat nechces…
Petrs01
No, koukam, ze mas taky „super“ zazitek. ☹️ Mela jsi skveleho psa, ktery ti pomohl. ☺️