Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

brut

Cajik
    A byla si s tou pateri kde? Ono je to doktor od doktora, bohuzel.? Ja mam presne stejny problem odoperovany. Par let jsem chodila k ortopedovi, ktery mi pokazdy dal leky na bolest,poslal na rtg a na rehabki. Ta sice byla dobra, ale neresila to zakladni.
    Nakonec jsem sla na neurologii, tam me doktorka poslala na CT, Magnet, rtg a na dalsi vysetreni. S tim jsem se objednala na spondylochirurgii. Opet jsem si prosla vysetrenimi, ale uz jejich a cilenymi, nez uznali, ze musim na operaci. To byla uleva… Ted me ceka neco podobneho s bederkou. Ale zatim to jeste jakztakz zvladam, takze vse odsouvam na pozdejsi dobu. Ale vim, ze pod tou kudlou proste skoncim.

Holka zlata, nesmis se nechat odradit a kdyz to nejde tady, zkusis to jinde. Ale nechat to byt? To bych nedala. Ja nemohla spat, sedet, stat, padaly mi veci z rukou, proste citlivost minimalni a zit s tim neslo..A to jsem zvykla zit s bolesti.

Mas pravdu, kdyby me nebo nekoho okolo kousl klos, tak je k doktorovi poslu. Jistota je jistota.

Znate leishmaniosu?
    Do nedavne doby jsem o ni neslysela..

Petrs01
    Myslim, ze u tebe je to jen nechut. Takhle mam sousedku a jednu kamosku. Ja varim, ony vymysli jidla a dodavaji potraviny. Na oplatku mi sousedka presije obleceni nebo ho opravi a kamaradka mi doda sazenicky na zahradku nebo prinese nejaky vypestek. ??