Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

brut

Kimi
    No, to taky nebylo nic moc..

Co se tyka popeleni se u ptaku, tak jsem cetla, ze se takhle zbavuji prarazitu. Hezky se obali hlinou a pak se jdou vykoupat .?? Ja mam pro ne taky trochu vody na cachtani a miluju je pozorovat. Vrabcaci jsou roztomili, kos je dustojny pan a straka dela bordel. ?? Jen holubicky jsou opatrne a leti se max napit.

Cajik
    Vyhrezle plotenky se takto leci. Pokud nedojde do stadia, kdy ti zacnou utiskovat michu a ty mas potize s rukama ci nohama ( to se tyka bederky). Jeste te meli poslat na rehabilitace, aby si okolo nich zpevnila svalstvo. Co se tyka rukou, tak za tech 25 let uz medicina udelala pokrok a existuji ruzne druhy lecby, ktera nespociva jen v matlani masticky a pripadne sadry. Asi bych nebyla ochotna trpet bolesti a omezenim, kdyz bych mohla podstoupit treba laserovou terapii ci neco jineho a ulevit svym rukam.

Ja do Tesca nechodim, stejne tak do Globusu. U nas nejsou a jet nekam daleko se mi nechce. Mame v rodine bezlepkovou dietu i bezlaktozovou a musim rict, ze se v mnohych kramech zlepsili a snazi se mit alepson neco. Ja ale tyto veci nakupuji bud pres net nebo chodim do malych obchudku, ktere tento sortiment berou. Porad se mi vyplati koupit tam i s postovnym, nez obehnout pul Prahy, abych neco koupila a jeste to musela tahnout domu. Kdyz si spocitam cas, usili a cestu, tak me postovne vyjde kolikrat levneji.
    Jak rikam, nekupuji zadnou smes, jen jednodruhovou mouku nebo krupici a v pripade potreby si vse micham doma sama. Pak vim, kolik do smesi dam cukru a dalsich potrebnych veci.

Ja vim, to jak mas nastaveny pocit z jidla a jeho potreba /nepotreba, kterou mas, je dana i diagnozou.

Co se tyka klose a jeho kousnuti. Malo kdy k nemu dojde, prave proto, ze te v danem miste svedi a ty ho ze sebe sundas. Porad maji min nakazenych , nez je z klistat. Ja to ovsem myslela tak, ze se ho nas nejmensi nemusi bat ,jako treba vosy, ktera ti zihadlo da, aniz by si ji neco extra delala.