Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
Esuska
U vas na Apaluse nikdy zadny klos nebyl a to ani pod oresakem. Myslim, ze jak tam nemaji tolik lesu a je to tam jine v okoli, tak se tolik nevyskytuji.
I kdyz das do pohanky med, tak ten ocasek citis. Ja treba pohanku prave kvuli tomu ocasku vubec nejim. Nechutna mi a to jsem zkousela spoustu zpusobu pripravy..
MirkaD
Ani se nedivim, ze nekde vypadla elektrika. Kdyz jsme videla, co dokazala bourka opet misty napachat, tak mi bylo tech lidi lito.
Tvoje tchyne ma samy zajimavy otazky. ?? Chapu, ze se citis, jak vycucany citron a nechce se ti na hlouposti odpovidat.
Krasne fotky ? … Asfalt je na bolava zada hrob, auauau. Doufam, ze se ti pres noc alespon trosku ulevilo.?
Petrs01
O KKK mi ani nemluv. Jeste dneska mam osypky, kdyz si vzpomenu na nas vylet po Strakonicku. Jedno odpoledne a vecer nas malem sezrali ovadi a tak jsme se rozhodli, ze druhy den popojedeme, zaparkujeme u znamych a pujdeme na prochazku do lesa. Chteli jsme obhlidnout tabor, kde v te dobe byly deti, ale tak, aby nas nevidely, nasbirat boruvky a pripadne i houby. Dopadlo to presne jak popisujes – komari, klosove a spousta klistat. Mysleli jsme, ze je to jen na zacatku a vic v lese bude klid. Omyl,nezabralo nic a tak jsme prochazku vzdali. Jenze jsme vylezli z lesa o kus dal a museli jsme pres pole, kus louky a okolo rybniku. Takze si na nas smlsli dalsi ovadi a jeste nas obklopilo mracno musek. Fuj, to byl hnus..