Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
brut
rekli mi ze si to mam mazat kdyz me to boli anebo znehybnovat. je to 25 let. nesnasim doktory. dokud nemam fakt duvod tam jit, tak tam proste nepudu. protoze ten stav je 25 let stejny a nezhorsuje se, tak urcite nevidim duvod tam chodit znova.
a vubec kdyz sem na vyhrezlou plotynku v krni pateri dostala oblbovaky a mars do prace, tak proste ne, nebudu tam chodit dokud nebude nejhur nebo s chronickyma vecma, kdyz potrebuju leky (stitka, astma).
No me zatim nejlip zije zamiokulkas co zachranil kolega v me prvni praci, 3 mesice se o nej staral a kdyz nas postupne vyhazovali, tak kytka zustala stat na stole v kanclu ve vode… tak sem ji zalevala dalsi 2 mesice a pak ji doma zasadila… porad zije a spolecnost ji dela vodni kytka od zlatky. Sice neroste a nezvetsuje se, ale porad zije 😀 beru to jako zazrak 😀
no ale kdyz des do tesca ze mas chut na krupicku tam tam proste nic jinyho neni, muz mi to koupil, zjistili sme ze je to hnus a nechce se mi platit postovny 80kc za jedno baleni krupicky zvlast… ale je pravda, ze me zas nejak nenapadlo se po tom pidit, takze dekuju za navedeni i esusce, protoze me fakt nenapadlo ze se to da koupit. Jak tomu vareni a jidlu nedam a nejradsi bych se jidlu do konce zivota vyhnula kdyby to nebyla fyziologicka potreba, tak me casto nenapadne hledat veci, ktery jinym lidem pridjou bezny.
jidlo je pro me nutny zlo a su schopna i nekolik dni nejist, proste je to jen otrava, ktere bych se idealne vyhla krome chuti na steak a na zrmzlinu 😀
no zrovna u klose bych netvrdila, ze nic neudelaji, protoze muzou prenaset bartonellu a tularémie, jeden znamy to od klose chytil, a je to taky celkem hnusna nemoc pokud se nenasadi vcas atb, a mel s tim jeste par let po kousnuti zdravotni problemy.
Takze to muze byt stejnej hnus jako kliste, nastesti jak to lechta, clovek o nem okamzite vi.