Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

brut

Zdravim vespolek

Tak nam zacinaji prazdniny. ♥️
    Musim rict, ze v nekterych pripadech se nedivim, novemu nastaveni ve skolach. Kdyz clovek vidi ditko chodici do prvni tridy, jak breci, protoze nema same jednicky,ale dve dvojky a to z hudebky a vytvarky, tak me bere cert. Myslim, ze dostat dvojku z hudebky, vytvarky, pracovnich cinnosti hodne ukazuje na ucitelku a ne na to, co dite umi ci neumi..

Maya
    Mas v nabidce knihy, ktere jsem bud cetla nebo je to zanr, ktery me nic nerika. Asi bych mela trochu probrat knihovnu, ale ja miluji knihy, jejich vuni a susteni papiru, takze vyradit nejakou, je pro me nesmirne tezky…

Cajik
    Dobre kytky si koupila. ☺️ Ja jsem schopna umorit cokoli.? Kdyz nemam kytku na ocich ( aby me „kopla“) , tak zapominam zalevat. A nepomahaji ani samozavlazovaci truhliky. Tam mam pocit, ze neustale maji vody dost, kdyz jsem ji nalila dolu a zapomenu ji dolevat. ??
    Nicmene mam par kytek, ktere prezivaji i moji peci/nepeci a dokonce nektera i kvete ??

Cajdo, ja zadne smesi nekupuji. Nemam k nim duveru a presne jak pises, obsahuji spoustu cukru a dalsich pridatnych latek, coz me vadi. Na krupicku kupuji Detskou krupicku, coz je druh mouky. Ty,pokud mas bezlepkovou dietu, tak by si musela koupit Bezlepkovou krupici ( treba od firmy Novalim „Krupica bezglutenova). Jinak objednavat ruzne druhy mouky a podobne muzes i na Alze. Objednas do boxu nebo vydejny a jen vyzvednes,pokud nechces doruceni az domu.

Kdyz ti rekli, ze mas chronicky zanet slach a kustek, tak ti na to nic nedali a ani s tim nikdo nic nedelal? To je hodne divny. Takovy omezeni je k prdu, kdyz se zanety, byt chronicke ,vetsinou daji vylecit..

Super, ze Charlie zvladl bourku bez potizi. To je uzasny, jak Alavis zabira. ☺️

Zlatka
    Presne tak… Nemam rada moc nadobi, zdrzovani v kuchyni a sahodlouhe vyvarovani me nebavi. Jedina vyjimka ,kterou jsem ochotna podstoupit, je peceni susenek, buchet atd.

Koukam, ze si s kocourama poradne uzivas. Mladym kocour ( kastrovany) taky zacal znackovat. Zjistili, ze ma slaby zanet mocaku, dostal dve inijekce a nejaky sirup. Po par dnech byl klid..

Esuska
    Taky uz mam sklizene prvni 3okurky a prvni 4 rajcatka ?? .. Muj skolni hosicek uz si prvni okurku odvezl a mel ji ve skole ke svacine. ☺️

Klose nenavidim, ale kupodivu na ne zabira smes bylinek, ktere strikam na Clo kvuli klistatum. Jinak je mame leta v chate a jsou desne otravny. Mala princezna se jich boji, nejmensi hosicek ma tendenci pred nimi utecta macha okolo sebe rucickama. Tezko mu vysvetlis, ze nic nedelaji…