Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
Knížky už nemám kam dávat, ale jsem domluvená s kamarádkou, která je jakousi kurátorkou pro knihovny v blízkých vesnicích, tam lidi ještě pořád čtou a knihovny využívají, že jim část knih věnuji. Jenže jak trpím prokrastinací, mám několik hromádek, ale nejsem schopná to sbalit celé.
Včera nás dostihla děsná buřina, a to na pokračování, na chvíli i bez elektřiny.
Vyskytly se i nějaké podivné větrné vrtule nízko při zemi – převrátil se docela velký květináč s růžovým keřem a vrtule vytáhla z pod lavičky kyblík s bioodpadem, ráno jsem hledala po celé zahradě, nakonec objeven za rohem domu vmáčknutý mezi živý a pletivový plot.
Už jsem tu psala, že se do misky s vodou na terase chodí čvachtat kos, nevím jestli jeden na vícekrát nebo jich chodí víc. Poslední dny zůstávalo v misce spíš blátíčko, zjistila jsem, že v pruhu hlíny u terasy, je vyhrabáno pár dolíčků a kos se nejdřív povrtí v prachu a včera jsem tak přistihla šest vrabčáků. Co je účelem proprašování, netuším, že by se tak zbavovali nějakých parazitů?
Jinak, co jsem poprvé na psu objevila kloše, už nevenčím v lesích.