Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
PetraK
no tyc ma prumer 5cm, to me tak nevadi, ja nezvladam ten uzkej uchop… tezkej hrnec, mop, i ten vysavac ma porad trubku tak 3…. jakoze nejvic me boli propiska, pribory, nuz, drzeni nadobi.
fotak mam s velkym gripem, tak to mi taky nevadi, ale treba kompakt jak ma ode me petrs, tak s tim mam problem tohle drzet, protoze potrebuju velkej (tezkej), protoze paradoxne se mi ten mohutnej grip drzi lip, nez kdyz mas ruku „v kreci“ na ten mrnavej, aby nevypadnul 😀
jako mlatilo to tady desne mega moc, ale ja myslim, ze se toho asi ze zacatku taky bal proto, ze to znal jen v debilnim prostredi a vcera i kdyz byla mega skareda a dlouha, to tu u nas asi jeste nezazil, vzdy tak jao dva blesky, hromy a za 10 minut pryc, tak broucinek uplne v pohode lezel na zemi jak to ma rad a nijak se nevzrusoval 🙂
Gratuluju k vokurkam a rajcatkum!! 🙂 to uselo byt labuzo 🙂 levanduli mas v nosnym oleju a splichas sprejem? nebo v nejakym lihu? nebo natiras primo olej?
a dik za tip na tu krupicku, to se normalne vubec koupit neda (nato, jak se vetsina veci normalone koupit da), takze az budu nekdy objednavat z netu, tak si ji tam asi prihodim. Protoze klasika testoviny, mouka to uz dneska koupis v obchode a to me teda vubec nenapadlo.
ackoli pohankvoe bych se bala, na to jak ji mam rada, tak aby mi ta chut v kasi nevadila 😀