Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

cernej caj

Brut
    A jak koupis bzl krupici? Proste jedina, co sem na krupicnou kasi nasla ja je smes nekolika muk a s hromadou cukru, protoze je to smes na krupicjou kasi a asi gyrobce ceka smrt preslazwnim:D

Takze ji nedelam.

Kimi
    Tak ta knizka prvbi vypada zajimave

Tady to vcera mlatilo silene, pres hodinu lrino nad nama. Pred 8h vypadl proud vuc nez na hodinu a zmizel i signal z telefonu.

Muz potreboval chystat na hrani a vratil se nejak brzo, ve bedlejsi vesnici taky vypad proud a nesla oteveit brana do arealu. Rikal ze vevnitr byla hromada lidi co museli cekat v arealu, tak muz aspon mohl jet dom.

Ve verande plno vody.

Kdyz bourka po 9h zacala odchazwt, otevrela sem ventilacku. Jeste dalsi pul hodiny byly videt oslnujivi blesky a hromy ale uz to bylo kousek dal od nas. Charlie s alavisem uz vzdalujici sw bourku zvladl hezky, jinak bych musela zavrit ale tu se nedalo vubec dychat uz.

Mam prej chronockej zanet slach a zapestnich kustek mi kdysi rekl doktor, boli me drzet cizi mys, umycat nadibi, drzet fotak, drzet lzicku, drzet moc, skrabat a krajet… kdyz se tem cinnostem nevyhybam (mys mam ergo a fotak takovy at minimalizuju problem) tak de to celkem da a zivot mi to neomezuje ale nesmim krajet, loupat, moc umyvat podlahy a vysavat:D a treba umyvat a nosit vetsi veci jako hrnce, panve…

Mam to uz od stredni minimalne, pamatuju si ze sem casto ge skole i psavala levou lrotoze psat x hodin v kuse sem nezvladala.

A treba i kdyz bych ctela nekdy kreslit tak neudrzim ani dloiho tuzku, pastelky… takze nekreslim