Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

Fifi

Milo
    Nojono, uz je pruhum trochu do skoku, tak je mi taky hej. 🙂
    Navic me pred sekanim travy velmi znepokojil, aby me nasledne velmi potesil. Mackam mu mirne koreny usi a nasledne boltce masiruju, odmala ho to uklidnuje a chodi si pro takovy mazleni. Kulku uz mu stahovat nemusim, tak aspon totok. No jenze jejda, levy ucho zabolelo, zacvachtalo, knik a seknul po me, ale na jeho pomery jemne.
    Jasan, bordel hnedavej tam mel, sem furt dumala z ceho. Pak mi to bliklo, v klidovym rezimu mi pomahal zalevat. Rucni pumpou rumpluju, pes nejde po me, ale po tekouci vode, mokrej byl jak mys predevcirem, co se hlavy tyka. Mu tam asi neco zateklo.
    Na zachode, aby to pro nej nebyl velkej sok, je zvyklej se tam cicmat a je tam chladek, jsem vzala kousek toilet paper a vytrela nejhorsi. Udiv, kvik, hned mu nechat ocuchat vysledek z vytrenyho ucha, aby pes vedel, ze delam spravny veci. Pak jeste parkrat.
    No a ted jsem vzala Otodine, pejsek si hezky sednul a ČEKÁ povel. Pěkně před jeho hlavou a čuchometrem jsem mu vysvetlila, ze budeme delat OUŠKA, zkusila jsem to s lahvickou primo do ucha, to bylo moc na nej. Ale na tamponek kosmetickej pry jo, to si ucho nechal krasne vytrit. Takova blbost, kdyz jsem leta osetrovala Kremylkovy madam jeji chronicky usni zanety.
    V pripade Pepina jde o heroicky vykon, psychicky mysleno. Veril mi, ze mu neublizim. Nechal si to usisko osetrit, aspon primarne, face to face, sedel jak prikovanej. Jestli se tam neco rozjede, naberu uchostourem vzorek a odvezu na vet na rozbor bez psa, to budou max nejaky kvasinky. Dostane kapicky atb a za tyden bude poreseno.
    Nebo stacilo jen tohle preventivni osetreni – ale jsem nadsena. Nepokousal me, nebal se lahvicky s Otodinem pred jeho cumanem, ale do hlavy si ji strcit nenechal, libezne mi rekl bez hlodani, ze tohle ee. A pak si nechal ucho vytrenim osetrit. Jakoze nechal, souhlasil. Kdyz jsem mu dala prostor na mirny protest. Mam z nej radost. Nez me necim zase nasere teda. 😀