Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

MirkaD

a třeba-já to tady zas tak nevypisuju-ale popíšu dnešní ranní vychajdu-dolezu ze psama k bráně-ijdu metr-Dafi se táhne,zastavuje,nehce nahoru,dolů,nikam,dám j za bránu a jdu s ŽERYKEM-úvozem,kolem louček,kde cvičíme ty pachovky,kde on válí sudy,kde zvednem srnce,co leží u stromu aby na nás zblízka čuměl,kde jdeme k rybníčku a dědinou dom a vratama,protože zpět úvozem bych to sjela poo zadku-dost napršelo…
    pak si dojdu pro Dafču,která stojí u té brány,a jdu k vratům,tam se přiřítí tryskem Betty a líce sem a tam-tryskem,tak ju beru ven i s Maxem-protože-Bejby-eeehmmm Betty :-)přece nebude sedět v koutě,že 😀
    ale zase už je teplo,že,tak dojdem do parčíku,kde elegantně hodím bobek v pytlíku za koš-nová sportovní disciplína-hod hvnem v sáčku metr před košem a netref se:-D
    tak má Dafi sedni,já obejdu keře,a pak jdu za Dafi,sedíme obě,a pejsci rodičů čmuchají-na vodítku-keře a tak-a já-čmuchejte,enrihment,čmuchejte si,novinky:-)
    a sedíme s Dafi,pak má Dafča ty obíhačky,a pak se desetkrát nakrmí psi pamlskama-za sedni čekej a de se dom-vycházka celkem asi 10-15?????minut i se sezením na lavce…
    nebo dolezem k rybníčku a tam s ní sedím naklníně a čučíme….,
    vaření-upeču kuře a dám si je s bagetou a pak k nemu dodatečně upeču kotel rýže…
    takžeč Žeryk k večři kuř+rýže a Dafi svý granulke a pidi hromádečku rýže…