Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
Fifi
jak se nám hojí Pepino? Už toho máte značnou část za sebou. Už može být bez trička – jak to, že nemáme fotos??
Ad to oblíkání – někde někdy psali, že to některé psy uklidňuje – viz takový to spešl vázání, pamatuje si na to někdo?
Maya
A jeditíííí, oni sou otomilouškýýý, pupinky malinký, jsem zvědavá na to, jak to s Lokim půjde dál, zatím to nevypadá špatně, ne?
ze by se teda mohly jmenovat Hali a Beli byl zamitnut,
😀 😀 a to je velká škoda, velká, pěkně by se to neslo v podvečer při svolávání domů, kdyby maminka volala do šera: Halí, Belí!! 😀
černej čaj
jsem taky uklízela, ale já to mám jinak, no. Já jsem v pohodě s tím, že jsem si tím nahnala čas třeba na víkend, kdy od toho budu mít pokoj.
Lakelanda jsem asi nikdá neviděla?? To asi je tam proto, že zrovna dneska cestou do práce jsme potkali něco podobnýho, jako je tohle
https://cdn.myshoptet.com/usr/www.chlupaci.cz/user/documents/upload/clanky-psi-plemena/Lakeland-terier/Psi-plemeno-lakeland-terier%20(6).jpg
Heh, to by byla sranda, kdyby to byl von. Enemže z auta se člověk blbě ptá, že jo.
Asi bych to udělala jak navrhuje Pets – pěkně napůl. Jenže oni si všichni zvykli, že Ty to vždycky uděláš.
Kuskus
nebo upadla v nemilost krz ten hrášek? ?
😀 😀 si pako 😀
Zlatka
Včera jsem se nechtěla moc hýbat,abych smetáka neprobudila.
bože to je fotka 😀 😀 😀 Starosta při poobědovým šlofíku 😀
brut
takze budu travit vic casu s nasimi skolaky. Uz se na to tesim
ajéje, to si zas neodpočneš, co? 🙂
Kimi
í znamenající lepší náladu
a to se krásně čte, to se krásně čte, mám radost.