Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

cernej caj

brut
    na to se neplytva dovolenou ale… dovolena podle me neni k tomu abych doma prala, uklizela, varila, ale abych jela na vylet… to fakt neni moc odpocinek kdyz misto vyletu teda doma uklizim, peru a varim 😀

a kdyz kazdy den musim brzo rano vstavat ale zaroven musim mit budika na 11 otevrit okna, tak ten 3x rozbitej spanek nakouskovanej me dorazi, pak v nejvetsi spicce precpanyma spojema domu, misto nekde v lese kde je klid, tak prijizdim spis na pokraji kolapsu, nez odpocata, kdyz pak vecer hned zas na pc a premyslet, kam teda zitra kudyma a je k tomu jeste min spanku, nez do prace… takze ne, fakt pro me neni odpocinek prijit necekane o celou dovolenou, jak by si nekteri mohli myslet.

a k tomu maji vsichni pocit, ze kdyz teda sem o dovolenou prisla, ze se doma nudim a naprdiklad kniga si vymyslela vomo, ale nenaplanovala z nej ani metr, nad celou logistikou, telefonovanim do kempu a vyberem mista, vlaku, vse je na me a ona mi napise, ze kdyz su doma, at na nasi tydenni dovcu rozepisu obchody a sturanky, ze ona ma strach o vodu.. takze mam sem samozrejme rozplanovala prvni 4 dny a pak mam chut se na to **** pac ji to komplet cely zajistuju a organizuju a ona mi za odmenu napise, ze kdyz nejsu v horach, ze ji nestoji zaa to ani tu mapu otevrit a ty studanky si najit sama….

nevim, nejak mi nepripada odpocinkovy ze mi kazdej naplanuje co musim v dovoleny stidhnout pac jemu se nechce

Kimi
    to sou super zpravy!

tak to je super, ze betynka ma takovy blahy vliv na tve zdravi 🙂