Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

brut

Brut
    Ale piti = voa jak s poznat jaky piti teda plati a ktery ne? Me kduz se dela zle od patere a mdloby tak mam strach si i vytahnout hroznovej cukr, coz jenom vyloupnu z batohu do huby[/quote
    Cajdo, samozrejme, ze si v autobusu muzes vzit hroznovy cukr, leky nebo treba pouzit dychatko, kdyz mas astma. Prece se bolesti nezhroutis. Co se tyka piti, tak vse, co spada do seznamu spinave, sladke, delajici fleky, tak je zakazano v autobusu pit. Voda je cista, takze se muzes napit.

Nusim rict, ze tatinkovu partnerku a i jeho obdivuju. Tohle je jedna z mala veci, ktere bych delat nemohla. Myslim tim kratkodobe pestounstvi. Hrozne by mi trapilo, ze musim dite dat pryc a premyslela bych, jetli se ma dobre…

Rekla bych, ze tvoje Sumavska dovolena nakonec bude uzasna, protoze budes mit klid od davu turistu .. ☺️

Fifi
    Ach jo, takze stejny problem nebo hodne podobny, co ma Pepin, tak ma i segra. Obavam se, ze ta se z utulku jen tak nedostane. ?

Mam radost, jak to Pepinovi krasne jde. Jen tak dal. Posilam obema podrbani a Pepinovi, at hezky srusta.?