Odpověď na: Strýc Pepin aneb Pruhatá samotka

Fóra Ostatní Strýc Pepin aneb Pruhatá samotka Odpověď na: Strýc Pepin aneb Pruhatá samotka

Fifi

Esusova
    😀 Ano, tak nejak mel vytresteny ociska, kdyz se probral a zabolelo ho to.
    Bruti
    Vidis, to mas za to, ze nechodis pravidelne a pak musis docitat 15 stranek. 🙂 Jop, o Pepinovi rikam, ze je autista. Ritual, rezim, vychyleni ze stereotypu je velky spatny, Ale postupem casu se to lepsi. Diky tem zajetym vecem. Pro Pepina je nejvic litani kolem plotu, horsi jak borderka. Pase auta, jeci na prochazejici lidi se psama. Des a bes to byl. Ted uz je to lepsi, pisknu, privolam (tadaaa, pred rokem nemyslitelny), sedi a ceka, za odmenu pak leti a jeci.

A ted si odvedle zkopiruju svy pokastracni hlasani, at to ma Pepino pekne pohromade, aneb vcerejsi hlasani.

Toz jsme domki.
    Probehlo to jakztakz v klidu, pan dochtor Pepinovi hned vrazil oblbovak, to se pruhum trosku nelibilo a jsem dodrapana. Za chvili byl v limbu, hodnej pejfek. ? Udelaly se rtg kycli, presne, jak jsem si myslela. Na levy noze ma tak hranicni 1-2, prava noha je fujek zhruba ctyrkovej. Plus teda surprise mega, chudak ma prave na pravy strane na panvi hned nad kycli nejaky stary zraneni, nejspis mel nastiplou nebo nalomenou panev!
    Este to da omrknout ortopedum a brnkne mi, ale docela na to cucel. I kvuli tomu muze bejt ta prava kycel tak spatna. Pry to musela byt velka prda, tak esli ho nekdo nakopnul, flaknul s nim nebo do nej neco narazilo, vi buh. Se nedivim, ze ma chudak v hlave takovy bubaky a jde do vseho agresi, co si asi musel coby malej zazit… ?
    Kulky sly ven v pohode, ma dve maly ranky – jednu na pindikovi, jak se brala kulka ze sourku a druhou v trisle, pry bylo tuze dobre, ze jsem mu ji stahovala. Ze salu jel na stole rovnou do auta, prendali jsme ho do klece, pockala jsem na zaplaceni a tadaaa domu. Po prijezdu byl uz mirne probuzenej, takze si vylezl s drobnou pomoci sam z auta, s dalsi oporou se domatozil do baraku, zalez si hned do klece a usnul. Ted se zacina drobne hemzit, projevuje snahu o blemcani, takze dostal slusive tricenko, az se este trochu zvojti, otru mu oholeny partie.
    Ruzice je cela zarazena, uplne se mi vybavil jeji vyraz, kdyz prisla o Troldika. Chodi si vorecha kontrolovat ke kleci a blemca mu ucho. ?
    Deset dni klidovej rezim, pak muze blazen zase litat svetem. Na 4 dny ma leky na bolest, atb ani nedostal. No a musi bejt stihlej a osvalenej, aby ho ta prava haksna nezacala vic zlobit.