Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

brut

Zdravim vespolek

Nechtelo by se trochu ochladit ,na takovych snesitelnych 25 st? ?? Jak ja miluji klimacku, bez ni si uz ty vedra nedokazu predstavit. Teda, dokazu.. Kdyz jedu k segre, ktera bydli pod strechou v panelaku a od rana do vecera ji do bytu prazi slunicko, jak ma byt blbe natoceny, tak to je masakr. No a hosicek je na tom s bytem podobne, takze v lete jezdim jen na kratke navstevy, abych u nich nevypustila dusi. Nastesti nemusim ted pres mesic a pul hlidat, takze navstevy preziju a snad se do doby, nez se uzdravi, ochladi. ?

Cajik
    Uzij si Sumavu, odpocin si a snad nepotkas davy lidi. ?
    Musim rict, ze cloveka, ktery neni schopny za 3/4 roku rict, ze v pripade hnusnyho pocasi nikam nejede, tak bych poslala do haje a zaradila na seznam nespolehlivych jedincu. Mohli jste mit nahradni plan nebo si nemusela vybirat dovcu. Proste, at je to tak nebo onak, tohle se druhymu nedela…

Cajiku, kde si videla, ze v autobusu nesmis pit? Jasne, ze si tam nesmis dat kafe, cokoladu ci jiny podobny piti,ktere dokaze vse znecistit, ale obycejnou vodu, tu pit muzes. Ta nikomu nezadela obleceni a ani pripadne sedacku. Takze kdyz se napijes, tak mi ver, ze nic neporusis. ☺️

Nevim, kam se na Sumavu chystas, ale loni pry vzniklo nekolik vyhrazenych casti na loukach, kde se da prenocovat. Pry proto, aby lidi nebivakovali v chranenych castech. Jukni na stranky vesnic a mest, okolo kterych se budes pohybovat nebo si zadej do vyhledavace prespani na soukromem pozemku.

Zlata
    To je mi jasny, ze rostlinky dostavaji zabrat, kdyz si tam madam udelala takove pekne hnizdecko ma spani. ? Ale je chytra, vi, ze pod hraskem je hodne stinu a chladna zem. ?

Fifi
    Vis, ja mit tu zkusenost s Pipinem, co mas za sebou ty, tak bych se bala uplne stejne. Jsem rada, ze vse vyslo a hlavne, ze jeho hlavicka ustala nejen inijekci, ale i bolest. I kdyz jsem si rikala, ze jak usne u tebe, vzbudi se ji tebe, tak se nic s jeho mozeckem nestane, tak prece jen nejaky malilinkaty cervik pochybnosti i u me byl. Ale verila jsem v nej i tebe a jsem moc rada, ze jsme se nespletla. ☺️

Teda, Zabicka je dokonale bozi stvoreni. ? Jak ja ty hubicky siroky, uzasny miluju. Ona presne dokazuje, tu jejich dokonalost. ♥️ Je skvela, slecna pecovatelka ?