Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

MirkaD

Fifi-paráda,že vše probíhá dobře,držím palce dál!!!!

Čajíku-je mi to mega moc,moc a velmi líto:-((((

-děvčata,psala jsem v jiným foru-že jsem Žeryka ošmikala natvrdo s náhubke,…
    a že on pak zuřil..
    no a dostalo se mi napommenutí-že místo nablblých tanečků a pařízků mám cvičit ošetření se souhlasem-to prý bude lepší než nablblý tanečky….:/
    takhle-bprcovi jsem odpověděla proč cvičím nablblý tanečky-zabaví to hlavu/tělo-+něktrý cviky dělm shcválně jako rehabku,Žeryka to baví…
    a s tím,že jsem mu psala,že Žerykovi je 13 a půl-a to už fakt nebudu nacvičovat ošetření se souhlasem,a že by ho měl vidět ve 4 letech,kdy jsem ho dostala-to byl dost rozdíl..
    a ano-netajím se tím,že jsem ho za jeeho život 3krát zmydlila-bo nervy mám jen jedny,
    nejsu vyzenovaná a nevydržím všechno-a hod první kamenem kdo jsi bez viny…
    nikdy jsem nebyla jako Petrs01-dejte mi problémový psa-já si poradím-a tímto jí skládám ty roky obdivně klobouk k zeemi!!!!!!!!!
    ale Žeryk byl prostě dědictví-bud já-nebo útulek
    a ano nemám psychiku na takovýho psa,ale lepší já než útulek-si myslím…
    a on po tom vyjetí se za minutu tvářil-jako pohoda,fousy vošmikaný,dej piškot,však jsme kámoši,nééé?a vocásek a pohodička,jen já jsem k němu hodku nešla,protože bych se neudržela….věděla jsem,že bych ho asi domydlila,tak jsem sundala košík po hodce..
    a fousy jsem dělala naráz,protože holt po pár fousech-šmik jedn den,šmik druhej,šmik třetí..
    bych se s tím piplala dlouho a holt jsem si řekla-boože chvilku to vydržíš a máme OBA 2 KLID,KDYŽ TO OŠMIKÁM NARÁZ…

PETRS01-UČILA BYS,UČILAS VAŠÍKA OŠTŘENÍ SE SOUHLASEM???
    ehmm-já už Žeryka učit a předělávat nebudu….už si nějak vystačíme:-)