Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

brut

černej čaj
    to jo, ale ne se zpožděním, mě to nebolelo vůbec, normoš jsem byla a včera večer si tělo vzpomnělo, že vlastně se něco dělo :d

Ale ano, klidne s dvoudennim zpozdenim, jak telo reaguje. Ja mela bouli jak kulicku na cvrnkani a taky se objevila druhy den vecer, malickej hosicek mel otok jak hrom a to poctive dodrzoval klid neb maminka je trochu hysterka…

Ty si prastena ??? predstavila jsme si, jak se skrtis a malem se zalkla cajikem ???

Co se tyka AVG , tak bohuzel, neni sam.. Ja kartu ze zasady nikde nenzadavam a pokud to jinak nejde, tak hledam jineho dodavatele , ktery bude ochotny respektovat moje podminky. Coz je platba 1x rocne prevodem.

Jinak podobne funguje i CT, ktera pro zmenu nema poradek ve jmenech a je schopna opakovane vyhrozovat exekuci i kdyz ma clovek vse v poradku. Jen se proste jmenuje stejne, jako nejaka neplaticka z Decina. A aby toho nebylo malo, tak nerespektuji ani rodny cislo…
    Fakt bordel nad bordel…

Maya
    Urady musi ze zakona vse posilat postou nebo do schranky. Pry aby lidi nemohli rict, ze nic nedostali. Coz stejne reknou, ale to jim nevadi…