Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

brut

tu klidně vychválím, Ivet Kamýk

Kamaradka s nimi ma ty nejlepsi zkusenosti. Chodi k nim uz s druhym nemocnym, problemovym psem. Rika, ze ji 2x psa zachranili hrobnikovi z lopaty.

Fifi
    Co blaznis? Vzdyt te znaji strasne dlouho, jak by si mohli myslet, ze jde o tvoje selhani? Myslim, ze si velmi dobre uvedomuji, ze kazdy pes je original a nekteri jsou proste jini, problemovi…

MirkaD
    Gratuluji k novemu telefonu. ☺️ To je pecka, kdyz najednou vsechno funguje, vid? ☺️

Esuska
    Jupiii!! Uz si opichana a dokonce s pridavkem ?. Mam radost, protoze ted uz budes chranena. ☺️
    Nad cernym kaslem jsem premyslela, ale jak nemuzu moc veci najednou, tak mi neda nic dokud nebude jistota, ze neprobehla alergicka reakce a bude dostatecny odstup. Takze se mam hlasit za pul roku nejdriv ..

Teda, uz vim, co dostanes pod stromecek … Zuzovej telefon. ??? Myslim, ze se domluvim s Cajikem, aby ti ho taky sehnala ??

Kuskus
    Ten film jsem nevidela, asi se podivam zpetne. Ja nejak nepocituju, ze bych se extra bala. Mela jsem par strachu, ale ty jsem pred lety zpracovala a ted mam klid..