Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

brut

Zdravim vespolek

Prave jsem dorazila z maticky Prahy a jsem totalne ko. Dopoledne jsem s prtatama byla na “ Dni se slozkami IZS“. Mala miluje zvirata a tak jsme videli papousky, vyslechli si, jak nejakeho chytit a jak se k nemu chovat, blizit atd. Pak jsme sledovali vycvik koni MP a ukazky toho, co musi zvladat ( i kdyz za me pro ne muselo byt uz to vedro umorne a spousta deti ze skol a skolek okolo nich taky ), zakoncili jsme vse sledovanim vycviku psu, kdy nam ukazali, jak umi v mnozstvi lidi, pachu a zvirat vyhledat ztracenou osobu jen podle ohmataneho telefonu. Pote nas cekal obed a me cesta domu, deti jeli na vytvarku. Jako vzdy mel vlak zpozdeni, takze jsem prijela totalne mrtva.
    Dneska budou holky o sve velke venceni osizene,to uz nejsem schopna dat.

Hosicek je od vcerejsiho vecera doma, ale rikal, ze to byl masakr. Ani ne tak operace, narkoza ci probuzeni, jako chovani personalu. Pry doktor byl skvely, vse mu vysvetlil, ukazal, odoperoval a zkontroloval, ale bohuzel, to je vsechno. V pondeli nedostal veceri a kdyz se po ni shanel, tak pry si ji nenahlasil ( by me zajimalo, jak to mel udelat, kdyz byl v narkoze ) a vecer na bolest od nocni sestry – otravene, nastvane a hlavne znechucene- dostal Novalgin a na spani Neurol. ? To uz me totalne polozilo. A pri vcerejsim propousteni mu nedali ani papiry, ani recept na leky, co musi brat, ani nic dalsiho, co mel dostat. Proste nezajem… Sam mi rekl, ze po tehle zkusenosti, se nedivi lidem, ze na zdravotnictvi nadavaji.

Esuska
    Maya
    Ja miluju croissanti jen cerstve upecene ve Francii v jejich pekarnach. Jinak mi vsechny pripadaji takove nijake…