Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

cernej caj

MirkaD
    Sis mela nechat dat smrtphone a mohlas rovnou fotit z kapsy:D

Tak super, aspon ti budou vsechny fungovat:)

Fifi
    Jak pise petra, asi te znaji natolik ze spu sami stastny ze takovyhobpsa mas ty a ne nekdo jako pejska k detem a dotrd mel jen plysovyho:D pac ten by jim rozkousal pulku sidliste asi:D

PetraK
    No kdyz mas stejnej jako starej.. 😀

Me dneska prijde zasilkovnou „novej“ mobil.

Za 500 asi 7 let starej smartphone:D pac svycarsko pozor uz vyplo 2g a 3g vyply 2 ze tri operatoru. Co to znamena?
    Ze budu bez signalu v horach i tam kde ho svycari chytej:D

Mobil sem nasla na bazosu ze ma vypalenej displej do ruzova, tak proto nizsi cena, jinak tak 900. Esusku by slehlo:D ale verim, ze v ultra pohotovostnum rezimu ty 4 dny da a pripadne si pak necham vymenit baterku za novou a mel by umet 4g volte, coz je podstatny a zaroven se porad vejde do naprsni kapsy nebo do bederaku.

Sem zjistila ze smartphone na 15cm stoji 18 000 a vic, a to jako… ee… takze sem musela zabrousit do vod z roku 2019, kdy se s „malyma“ koncilo.. na vandru mi pomohla kniga pujcila mi svuj 16cm velky a nedostala sem ho ani na bederak a do naprsni tesne, ale pak nesel vyndat:D

Takze bacha kdyz budete cestovat do zahranici, zjistete si, jak stary mate telefon, jestli umi 4g volte a jestli ne, zda vase cilova zeme jeste nevyola 2 nebo 3g…