Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

brut

Uz par let Vilem s kolegy Metronom stavi ( prenosy), takze nam zacina pekelny tyden. Blby je, ze tam musi drzet pohotovost a vetsinou se strida jen s jednim kolegou. Takze si ten kraval uziva na plny pecky na miste. Kolikrat mi vola a dava poslechnout, at si dovedu predstavit, jaky to tam je. Vubec se nedivim, ze vsichni z okoli radeji mizi pryc.

Cajik
    alavis dostava, ale jestli ji pomaha nebo ne, to nedokazu poradne posoudit. Za me to moc velky vysledek nema…

Krasna parni lokomotiva. Ty mame moc radi, cela rodina. ?

Jasne, pokid budu u more a nebude se v nem dat koupat, at kvuli vlnam nebo treba zamorenim jezky, tak vezmu za vdek bazenem. Ale k mori jedu primarne pro to more a ne kvuli bazenu. Ten mam i v CR a nemusim cestovat za hranice..

Zkus se podivat, jak to s temi telefonickymi konzultacemi je. Myslim, ze alespon v mezi dobi by ti mohl pomohat. To by bylo nejlepsi reseni, nez cekat rok, ci dele…

Esuska
    No, na hlavu se radeji neptej ???

Mas pravdu, pred chvili jsem se sla podivat, jak to tam vypada a je tech potvor zase kvanta.. ? Vcera jsem otrhala co slo,tak snad ten zbytek neozerou..

Pred chvili mi psal muj hosicek, ze uz ma operaci za sebou.? Takze si muzu oddychnout a jit neco delat. ☺️

Thielly
    Teda, to je ranni labuzo. Mnam, mnam, mnam ?
    Ono to tak narocny neni,kdyz vse umis. Ale pro zacatecniky je to obcas matouci. Musim rict, z tveho popisu, ze to musela byt luxusni mnamka.?

MirkaD
    Teda, mit pobliz sokola a jeho potomky, to je nadhera, trochu zavidim. Mam rada vsechny dravce a sokolu neni nikdy dost. Zvlast,kdyz zahnizdi po 65letech..

Krasne fotky ?