Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
no my měly v pátek ráno výlet s oběma psama a s máti-jak jinak,že…
do Chřib-ke křížku za Koryčanama a od něj-na sv.Klimentek,kolem Gorazdovy studánky,kolem azatelny-KAM VYLEZLA MÁTI NAVRCH K TMU KŘÍŽKU!!!!!!
TAKŽE ZA MĚ HUSTÁ!!!!!!!
TO MY OBA BY JSME NEDALY,S NAŠÍ PANKOU S VÝŠEK….,pak studánka Mísa,ze ktré Dafča pila,pila,pila-ještě že tam z vrchu z trubky teče furt voda:-D
pak skála Kozel,furt hustě obehnána popruhy ze zákazy vstupu,a vypadá to podle křiku ze SKÁLY,ŽE SOKOL STĚHOVAVÝ MÁ MALÝ SOKOLČATA PO 65LETECH!!!!
pak na oběd na Stupavu kde Dafča-poté co ji servírka donesla čistou čerstvou vodu-pila zas jak duha…,po výletě,který byl ráno brzo,takže chladno,až mě zima byla….
jsme se jely zbalit dom,a já jela do knihovny a Martin mě vezl do BK,
tam s tatkem odpo kafe,ždibec projítí s Dafčou,
čtení knížky fejetonů-KDE NĚKDO NEDAL 5 KAPITOL??????????????????
pak večení venčení a spát…
ráno s Dafčou parčíkem u řeky podél řeky,Dafča obíhala stromy a ukazovala lavičky,pak kolem kina,kde měla odložení,at si v klidu pročtu nástěnky,
a tam telefon-v 7!! ráno-teta,že pžijede…
tak jo,pudu s tetou po nákupech..:-)
no vzala jsem to s Dfčou přes město-odložení v sedě číslo 2 u pekárny-teplou makovku na záda do vesty…..:-D
pak odložení číslo 3 v sedě u trafiky-pro téma speciál
a dom,
kafčo nalakovat nechtíky a dojela teta a šlo se do města,sekáč-kde vše za 9kč..tak jsem si vzala triko na doma,polštář plyšovej ve tvaru vlka,do BK,psům růžovýho plamenáka,a v PEPCU strýcovi tričko k narozkám a teta mi koupila bílí tričko s jezečíkem černým v kombinaci s černýma gatěma to vypadalo dobře,tak jsem si to vzala večer sebou…
po nákupech,jsme se usídlily doma,teta u nás zůstala na oběd a před jednou jsem ji šla podél řeky doprovodit kousek s Dafčou dom,
pak už jen čtení,a chystání se na večer na narozky za holkama ze čtyřlístku…
v neděli ranní vycházka podél řeky delší,pak tv kultura,uklidit tatkovi a po obědě odjez domů-řečetla jsem za víkend knížku a půl…
dnes odpo,vychajda mezi polama s nošením předmětů a mííčku,ted prší…
- Odpověď byla upravena před 8 měsíci a 3 týdny uživatelem MirkaD.