Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
Jaj, tady se sekalo?
Ráda sekám kosou. Nejsem asi kosáč, co by pokosil celý pole, ale myslím, že mi to celkem jde. A hlavně mě to baví. A pro mě je to teda taky supr cvičení na záda. A taky se při tom hubne v pase. Hm, asi bych si měla vzít do ruky kosu a….. 😀 Mně bavilo i sekání křoviňákem, jenže ten je hrozně těžkej. Ale zase supr se s tím seká. to byla paráda. My už to bohužel takhle nesekáme 🙁 páč o to seno nebyl tehdy zájem, to už jsem tu psala, jak jsem obvolávala kdekoho od koní a ač to bylo v době, kdy byl tenkrát sena nedostatek a platilo se asi patnáctset?? za balík, tak to nikdo nechtěl – zadarmo, nasušený v kopkách, jen si to odvézt. A my to museli spálit. Podruhý se to podařilo udat pro jednoho člověka co má morčata, ale pak už to nechtěl. Škoda, škoda, škoda.
Fifijová – to bys sušila pro ty lidi, co si tu louku sekají?
Ležení u baséna teda taky nechápu, naprosto. My byli přes den u moře, nebo na výletě a do basénu šli chvíli večer, když jsme seděli na terase, jinak v tom nevidím naprosto smysl, když jsem u moře, to tam nemusím jezdit a můžu do Podolí, ne?
Neni to podruhy uz, co mel srajdu?
je. Ale to bylo, z těch granclí od Koněva. Oni tehdy i holky vyběhly obě ven a vytvářely objemný hromady. Jen u něj to dopadlo hůř. a večer už byl cajk. Já jsem jim to dala k masu na snídani, protože ho bylo míň, tak aby nehladovali a…… úplně to nevyšlo. Teda vyšlo, komplet všem všechno 😀
Ted i bliticko, ouvej, jestli si neudelala nejakou mega chybu zradelni (jaka zelenina mu muze takhle vadit?),
Hele, já už jsem si tohodle jednou u některýho ze psů všimla – zelenina kořenová, nasekaná v sekáčku nadrobno a když toho bylo víc, tak to tomu psovi taky nesedlo. Myslím, že to byla Bubinka. Takže buď nahrubo, ať si to nakouše sám a nebo spařit – to spíš. Nastrouhaná nevadila, nasekaná jo 😮 😮 . Uvařila jsem mu k večeři kuře a v pohodě.Prej jsem mu ho měla dát celý a ne ho dělit s Tali 😀
Kimi
nejen se napít. ale i vykoupat, před chvilkou tu byl už potřetí.
tak ten k moři taky nemusí 😀
černej čaj
ze broucek tak 3 tydny zpet zase zvracel…
ne-e?? Myslim, že nee? TUhle, jak tu byla Koněv, ale to se posejřil krzevá Koněvovy grancle. Nebo myslíš něco jinčího?
i, sem porad lezela v atlase a umela hlavni mesta, meny, co se tezi, a tak.
to byl Brtnik, ten zeměpis miluje a děsně mě tím tejrá. Páč on si pamatuje – i vlajky a tak, hrozný tohle, to mi nikdy nešlo a nejsem přes veškerou snahu schopná si zapamatovat právě Litva, Lotyšsko, Estonsko – umístění a hl. města.
Petrs01
se kterou to prosychá déle, luční seno asi za dva horké dny usušíš dokonale.
taky jsme to sušili, jako Maya, bez tyčí, několikrát se obrátilo, hodilo do kupek………. a pak odvezlo, když si to sekal ještě soused, pak bohužel spálilo 🙁 .
Brut
, ktery nejen nerozezna vlajky od sebe, ale staty, hlavni mesto, rozloha a k tomu jeste jazyk a mena me totalne odrovnaly.
á áá koukám, že jsme tu vyloženě zeměpisnej oddíl 😀 😀 . malej je šikula!
… Myslim, ze Mouses nebude nadseny z dalsiho uzirace dobrot, pozornosti a prostoru
no on má rezatýho kámoše s kterým chodí dělat bordel k sousedům do stodoly 😀 . Ale nevím, zda je to tenhle, protože teď jak na něj koukám, tak se nejspíš poškorpili. Je hodně ostražitej, furt si to tam hlídá, při větším hluku s sebou škubne a čučí, má pozorný oči.