Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
Zdravim vespolek
Vcera jsem tu mela na chvili maleho hosicka a hrali jsme novou hru „Poznej vlajky Amerika a Oceanie „. Musim rict, ze jsem za totalniho troubu, ktery nejen nerozezna vlajky od sebe, ale staty, hlavni mesto, rozloha a k tomu jeste jazyk a mena me totalne odrovnaly. ?? Hosicek je pasak, znal spoustu vlajek, statu a dokonce i u nekolika statu jazyk a menu. ☺️
Zlatka
Zatim to moc nezabralo, ale pry je to tim, ze nastalo sucho. Takze mam byt trpeliva a bramboru strcit na to nejvic tmavy, vlhky misto. Takze uvidime zitra..
Cajiku
Krasny clanek ☺️
Doufam, ze odpocivas, at na vikend naberes energii, kdyz maji nastat prvni vedra.
Ty mas psychologa 1x za rok? No, to je desny. Hlavne, ze vsude rikaji, jak je potreba, aby byli lidi zaleceni. Tohle tomu teda neodpovida. ☹️
Hele, to pojisteni pokud je dobre sepsany, tak neni vubec spatny. Ale je potreba hlidat ,co jsou ochotni plnit, kolik zaplatis a kolik ti daji.
Vilem si platil kvuli hypotece zivotni pojisteni. V polovine musel na tezkou operaci a pak do lazni. Bylo to v dobe, kdy si musel pobyt a jidlo priplacet. No a diky tomuto pojisteni nejen, ze mu dorovnali nemocenskou, ale zaroven zaplatili i to ubytko.
Maya
Neee, do rybnika je nenos.. vetsina jich neni zdejsich a mohly by se premnozit. I kdyz vetsina potrebuje specificke podminky. To ty slepice by si mohly posmaknout vic.
Jinak ta moje kamaradka ma asi 20 druhu. Snazila se me na ne presvedcit, ale me bohate staci ty moje v jahodach. ???