Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

brut

Zdravim vespolek

Mela jsem krasny vikend.? V patek vecer kluci dostali novou varku vetvicek. ☺️V sobotu jsem byla u kadernice a konecne mam zase trochu lehci hlavu, jak me vlasy prostrihala a upravila. No a vcera, vcera jsme meli tu nejskvelejsi navstevu, ktera mohla prijet. Prijeli totiz Kachna s muzickem. ?♥️ To byla takova parada!!
    No a odpoledne jsem vyhodila plnou hrst jahod, protoze byly vykousany od svinek.. Des!!

Dekuji za rady, zkusim postupne vyzkouset vse ,co jste poradily. Jen hlasim, ze skorice nefunguje, slepice nemam kam dat a tak musim vyzkouset jinou alternativu. Kdyby byly v kvetniku, tak bych vymenila hlinu, ale tyhle jsou ve vyvysenym zahonu.. ?

Fifi
    Teda, to uz je tolik let, co se narodila slecna Sadlo? Strasne rychle to uteklo…
    O popelnici mi ani nemluv. Nam ji vyvazi jednou za 14 dni a vetsinou ji nemame ani z poloviny plnou, ale kdyz prijede holka s detma, tak bych potrebovala dve . ? Vubec netusim, jak je to mozny..

Zlatka
    Teda, jsi mnohem lepsi v hledani jak ja.☺️ Dekuji. Vyzkousim bramboru a zaroven kavovou sedlinu. Skorice vubec nezabira.

Kachna
    Joo, tyhle slepice by byly skvele a dokonce by se i vesly na dvorek ??

Kimi
    Ja bych rekla, ze tohle pocasi odpovida tomu, co byvalo driv. Jen teda, bez tech bourek a supercel, krup a podobnych „radosti“.. Musim rict, ze mi to takhle vyhovuje mnohem vic, nez kdyz je jeden den zima a druhy den vedro k padnuti…