Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak Koněv si včera sbalila kufírek a jela domky. Jsem zvědavá, jak to pojmou ohařiska, páč to ani nevěděli

SLÁÁÁVÁÁÁ, ČERNÝMU ČAJI TŘIKRÁT SLÁÁÁÁVA!! A užila sis to?

mel prostilup k mqilumma
    tady jsem se ztratila, aha to je ten přístup k údajům, jak teď dočítám, dobrej kvíz. Ostatní jsem zmákla.

ylo jen u me ale uz mi to delalo 2 dny tak sem byla na oc tak sem to udelala:D
    moc díky, já se vždycky snažím, že abych to taky udělala já, ale vždycky to vyjde tak, že to děláš Ty. Myslíš, že je možný, že to různejm lidem blbne v různou dobu?

A kurnik, to je teda blbý, že jste se s tím převodem neposunuly

Kachna
    S Luckou jsme pekly. Já v úterý koláč, ona ve středu nůž…
    😀 A! Je vidět, že Lucka dospívá a vyučuje se na řádnou Hausfrau Pyromanku 😀 . Kdyby v tomto oboru potřebovala poradit, ať se na mě s důvěrou obrátí. Už mám na kontě pečenou rychlovarnou konvici 😀 Vánoční delikatesa.

Fifi
    Mne prijde tenhle zacatek leta a jaro jako to bejvalo driv. Chladno spravnacky, zadny tropy jako v unoru vlon

že jo, že jo?? Normoš chladný jaro a začátek léta. bohužel to končí teda.

jsem si pripadala jak pilot formule, jak jsem pri nahlym poryvu smrdlala volantem, aby me vichr nesfouknul ze silnice.
    a já to vidim! 😀

. To zamrzi, kdyz mam vyvoz 1x mesicne,
    ty vado, tak to by mě švihlo, jsem zvědavá, co Ti řeknou.

Brut
    Tak to je problem.. na ten nas pidi placek se nedaji slepice dat
    a půjčit si někde u sousedů? Byli by rádi, že mají holky výběh třeba. Voni by to tam prolítly, pročistily a pak by šly zase domky. Ale to je asi lepší ten prohnutý kus kůry,jak píše Maya.