Odpověď na: Strýc Pepin aneb Pruhatá samotka

Fóra Ostatní Strýc Pepin aneb Pruhatá samotka Odpověď na: Strýc Pepin aneb Pruhatá samotka

PetraK

Fifijová??

Funga to skvele, holt celem na nej nemuze s cimkoliv clovek jit, ale trvalo mi to vymyslet.

klobouk dolů! Ne jeden, ale sto. Páč tohle je majstrštyk. Skláním se nejen před Tvou trpělivostí. Mně stačilo flekatý nadělení, který ale bylo v podstatě hodný – myšleno na lidi, na psy. S tímhle bych byla v koutě. Asi teda i proto, že by mi do toho vstupovala druhá půle, což už u nás byl takhle problém, kterýžto vedl k neustálý velkotřenicím, když mi došla trpělivost. Děsně ráda tohle čtu, fakt děsně a mám z toho radost protože po těch čase úmorných konečně přichází to hezký. Přeju vám všem třem, aby se vám dobře dařilo.

Ad Růženec – nemůžu pochopitelně hovořit, že to tak je, neb jsem neviděla, nejsem tam, ale – můj nejhodnější z nejhodnějších, Rumíček ´, má oddaná a hodná duše pak prostě dospěl k tomu, že když je hovořeno – tak není hovořeno na něj, páč to bylo převážně směřováno vše na Taliprtku. Nebyla to vyčůranost ve stylu – ha, nedáváš pozor, využiju toho, nebo ve stylu Trhni si. On prostě za tu dobu naznal, že se ho to většinou netýká. A člověk pak mohl být nespravedliv. No a teď už je hluchej jak poleno, takže to už je o něčem jiným.