Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
MirkaD
Jee tys byla na jelenovi, doufam sis to s kamaradkama moc uzila i konvcert:)
Fifi
Hm me to davalo smysl ale v buse se mi uz zavirali oci (sem ze ct na pa mela silnej nabeh na migrenu, spala swm 3h, celoubnoc a pulku patku me bylo zle, na zachod horem dolem, ale zabai leky, kolem poledne se to zlepsilo tak sem vyjela, ve vlaku v 18h sem dostala hlad takze dobry znameni, o pulnovi dalsi prasek, zacala me tepat hlava, a motat oci, bricho bublalo, ale porad to uz bylo tak jako „vim o tom ale jeste me to neobtezuje“.
Ty 3h co prselo cca mezi 1 a 4 rano sem sla v nepromoku, prselo snesitelne, rano sem mega dest preckala na komtrole ale misto 30min sem tam byla hodinu a pul. Kdybych mela ty 2h vic, mozna bych 100 dala ale bylo mi jasny 4h pred cilem a 24km pred cilem ze s moji unavou hlavne z te migreny, patecniho nejezeni to proste nedam a nakonec sem na 78km vedela ze bych to nedala, i kdybych ty 2h mela.
Cca 6h z toho casu na trase sem rychlost k 6kmh drzela. Ale vic toho nedam.
Ten hlavni vedouci naswho tymu nasel muj clanek na zviretniku a mel pristup k nasim udajum, aby mohl kontrolovat ze je zaplaceno a vsichni se prihlasili, takze po cteni clanku ho muj mail prastil, ale jeste ne nejak na urovni vedome. Pak sem vypravela o me prvni a jedine 100 a on uplne ze to sedi s tim clankem, tak me prislo mega husty ze zrovna on cetl muj clanek a ma me necekane v tymu:D pac ja sem byla posledni clen necekamy asi tyden pred akci kdy oni uz 14 dni meli domluveno a on nacteno.
Tak ro byla super haluz.
Euska
Me to blblo, nechtelo mi to refreshnout a ukazat +novou stranku kdyz sme byli na konci predchozi ale nozna to bylo jen u me ale uz mi to delalo 2 dny tak sem byla na oc tak sem to udelala:D