Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
Včera volno,takže ráno vycházka ze psama k rybníčku,pocvičit a doma odjezd bez Dafči do BK,tam se projít po městě-Martin se nacpal chlebíčkama a zmrzkou,já si koupila pásek do gatí,a Martin odfičel dom řezat dřevo,a já zůstala u tatky,
nalakovat nechtíky,dá šlofíka,udělat si xich,zajít s tatkem na kafe,navštívit knihobudku,dojít k tatkovi,najíst,se lehnout si abych za chvilku měla milion telefonů od Eevíka členky naší 4,že sraz za chvilku a jetli už du,kde su,kdy pudu,at už du….:-)))
ddoplahočila jsem se ke dřevěnýmu kostelíku,kde nás už nabrala Ada ze čtyřlístku,a jely jsme k ní do dědiny,Ada po 12třetí za sebou,ale je to udatná žena,dala si bábovku,a my teda též:-D-sladkým nikdy nepkihrdnu-D
a jely jsme s její kamarádkou do Boskovic na koncert-JELENŮ,
po cestě 2 krát bouřka,tak mi přišel vhod můj šustákový obleček nepromokavý z DECATHLONU:-D,no a pak narvaný letnní kino a už bez deště fajn koncert,pohodová atmosféras,kapela několikrát děkovala za to,že jsme přišly,že si toho váží a tak,že se byly mrknout na hrad-hrad je tam hned nad kinem…,
no a byly takový jako,že vypadaly že je to dost baví-tu kapelu,takový veselý,akční….
no žily jsme si to,fajn to bylo,příjemná změna,po letech kolotoče-psi,knížky,domácnost
a výlety-tak po asi 13 ????letech koncert..
před letama jsem byla na Nedvědech v Blansku….,
no zpět nás vzala kamarádka do dědiny a z ní přijel pro kamarádku ze čtyřlístku muž,hodily mě dom a já po hrnku teplýho mlíka a knížce šla dělat hají….
dnes jsem měla s tatkem tv kulturu,pak ksem mu uklidila domek a odfrčela s Martinem dom,doma vyvenčit psy,sklidit prádlo a a na odpo,vybalování a kasa a úklid…
ted už jen kafe a pudink
a Dafi má černej pudink…..
a Čajík je veleborec,veleborec,tůůristka šikovná naše-ukáááž diplom-chcu vidět diplom!!!!!!!!!!!!