Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
v útrý mezisměna a večerní vychajdakrátká+jedna před tí m ráno,
včera ranní od 5do dvou,busem dom,napsat přání kámošce,najíst se,vyprat,předtím vyžehlit,co jest vypráno v úterý večer,ke kámošce knihovnici na zákusky,chlebíčky akafe a martini,
za 3 hodky dom,převěsit prádlo,a po půl osmé jít ze psama…
potkala jsem Pavlu s besndžim,kecaly jsme a najednou kolem zahrad holka na vysokým černým koni,s 2 psama na volno-s košama-kříženec čsv a ovčák,s košama na volno,si nás nešímaly,holka jela a celou dobu ruce založený pod prsama,jekože veget…
naši psi z toho byly tak psycho,že i když Dafi s Žerykem jsou zvyklý na koně,a chodily i k nim do ohrady,když jsem čistila Dárka,tak kombinace-2 psio a paní na koně na ně byla moc a štěkaly…ale dokonce!!!tvl!!!štěkal i basenži!!!!!
já se zlomila v pase smíchem:-D,
no šla jsem s mimi k lípě kousek s zpět,doma jsme večer daly ještě pohádku a v deset v noci šli spát….
dnes opět ranní s přesčasem-opět,ten je vlastně denně….
doma poleh na terásce ze psama kousek směr ke křížku mezi polama,nošení růžovýho pidisrdíčka-poštářku,a dřívka,-hledej-ztratil-takže psi trochu zaměstnaní,na obrubníku-sedni/lehni/vstan,a packy,pak kousek do našeho pidiparčíku,nebo co to je:-D a dom,
vyprat,
a ted tady lije a hřmí,a kroupy trošku též….
no snad bude zítra normálně už…
PetiK-mě pichaly tetanovku před rokem a půl na té ohotovostijak jsem si pořezala tu ruku,menší tatanovku…
mimochodem,jizva bolí furt,škoda,že to nezašily tenkrát….co už nno…