Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
Esuska
„velkej hosicek .. musim rict, ze ten si umi vzdycky najit neco, co je o zblazneni. ? “
To mi povidej.. on si muze s Vilemem podat paratek. ?? Hlavne, kdyz se vse obraci k lepsimu u jednoho, zacne druhy. ? Moc by me zajimalo, jestli se rozhodli predavat stafetu nebo me trenuji nervovou soustavu …
„jsem si tak vzpomněla, jak jsem si vždycky říkala, jak se budu připravovat a pak to nějak vyvanulo.“
Nebyl u tebe na skoleni ?? .. on ma poruchu pozornosti s nejakou odchylkou ucha a oka, takze nektere veci jsou pro nej slozitejsi na uchopeni. Blby je ,ze ta jeho blbena na nej kasle a tak se v tom chudak placa. Uz se tesi na prazdniny ???
Doufam, ze uz je psekum dobre, Rumicek nema nadute brisko a nezpusobil dalsi sejrici pohromu. Ted ctu, ze vlastne nevis, co ti projelo botou a nohou a ze nemas ocko na tetanus. Peti!! Tohle neni dobry, fakt ne. Zavolej si doktorce a nech si dat inijekci ?
Maya
Tomu rozumim. Pokud budes mit ted vyssi podporu, nez by byl nastupni plat, tak chapu,ze si chces odpocinout, uzit volno a praci si najdes smerem na podzim.
Kimi
Ajaj, drzim palce, at neni potreba v nejblizsi dobe vymenu kolenniho kloubu podstoupit. ? V kazdem pripade bud opatrna a koleno chlad, nepretezuj..