Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

PetraK

černej čaj
    Jj proto prave muzes pak roky pestovat nevhodnej pohyb i kdyz jsi mela.zraneni treba 2 mesice.

grrr. nu, budu doufat, že když jsem to zranění vyléčila po přesně roce, že má noha stejnou paměť jako já, a nebude si to moc pamatovat.

Ad ta paměť, jak jsi se ptala tuhle -já jsem byla vždycky hodně rozlítaný dítě, co skáče jako blecha z místa na místo – v řeči i prostoru i myšlenkách, ale třeba učení mi šlo samo, ta paměť tam byla . Já mám za to, že jsem si ji vypla v jednu dobu sama, páč jsem si říkala, a dost, já si furt pamatuju za ostatní, myslím na svoje i na to jejich, tak prt, kašlu na to a stávám se tvorem okamžiku, ať si zas pamatujou jiný. No a od tý doby si nepamatuju ani to svoje 😀

No noha bolí na došlap, vůbec nevím – nepodívala jsem se, co to bylo za xindl. Bylo to jak hřebík, projelo to dole podrážkou a kouskem i do plosky nohy. A ta větývka se ani nezlomila 😮

No a když už tam u ségry budeš, nemůžeš to pak spojit aspoň s něčím příjemným pro Tebe? Procházka někde, zmrzlina v cuckárně a nebo tak. Aby to nebylo úplně o tom, že něco musím.