Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak držím basu s Talinkou. Solidně. Včera jsem ve starým sadu scházela dolů a najednou bolest jako kráva. Šlápla jsem na nějakou podivnou větev spíš větvičku, co se tam válela, nic velkýho, ani se nezlomila, ale propíchla mi botu a taky to vzala do nohy. Večer už to slušně bolelo, mám v tom betadinu, stejně jako Tali a vesele si pokulhávám.

Zlatka
    to je teda kabaret s doktorkou!! 😮 – asi bych to udělala, jak píše černej čaj – ale ono to chce speciální testy nějaký, je to ono, nebo jen nějaký běžný náběr? Držím palce.
    Protitetanovku mi nepřipomínej – musím si ji objednat, jsem neschopná.

černej čaj
    i kdyz je pak zahojeno muzoi vzorce pretrvavat a delat neplechu i kdyz uz „neni duvod“ tak si ho telo najde.

sem nevěděla . Ale je pravda, že teď po dlouhý době mě zase zabolel kotník a ta ploska nohy, jak jsem si to zrasovala, když jsem spadla do výkopu pozadu. A říkala jsem si, co ta noha blbne. hm a ona si vzpomněla. Lepší, kdyby si nepamatovala 😀

nedá se ta návštěva ségry hodit na jindy? S něčím to spojit?

bude sice asi psychologicky tezky to pak prodat, ale nemam kapacitu tam jezdit vetrat,

hele při vší úctě, některý věci prostě nedávají smysl. kdybyste s tím měli nějaké plány a tak, neřeknu, ale měla-li by to být především starost, tak nač?

Kimi
    Taky to může být v koleni voda, no uvidíme. Doufám, že to neskončí ve špitále. Dnes se o Bety stará jedna sousedka, ta jde zítra do práce, tak se postará jiná.
    no, tak ať to dobře dopadne – v tom smyslu, že doktor zjistí příčinu a zjedná nápravdu a ty rehabky, to by bylo fajn, jak píše černej čaj, kdyby to šlo. Betynka to zvládne.

Fifi
    Esusova, Talince drzim palce, at je to radsi neco vrazenyho, co vyhnije ven.
    no v to doufám, včera už jsem říkala, že pro sichr pojedeme, jenže jsem zjistila, že náš pan dochtor tam není. A volný termín mezitím taky nic. Dneska ráno zase lepší, asi, že jsem převzala štafetu já.

Povidal pan servisman, ze je to motorove v top stavu, pravidelnej servis se vyplaci.
    to je vždycky supr správa, co? My taky servisujeme. Je to podle mě mnohem lepší.

Brut
    No, velkej hosicek .. musim rict, ze ten si umi vzdycky najit neco, co je o zblazneni. ?

ajjajajííí, tož ať to všechno proběhne v cajku a je brzo doma.

Maly hosicek se uci na posledni pisemky a je totalne otraveny
    😀 😀 pardon. jsem si tak vzpomněla, jak jsem si vždycky říkala, jak se budu připravovat a pak to nějak vyvanulo. Naštěstí to na základce bylo za dvojky a to mi stačilo, proč se zbytečně šponovat, že jo 😀