Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

MirkaD

Čajíku-to je kolegyně,co už je tam dýl jak rok,akotát máme málo společných směn,
    — kdybych měla chodit ven,jen když se mě chce-nechodím tak půl roku…většinou jsem mega utahaná a bolí mě celej člověk,jen se to liší jak moc a jak co…:-(((
    takže se ukecám,akorát když su úplně hotovo,tak dělám cvičící vycházky pár metrů od baráku-vyvenčím,a pak poslušnost,+cviky hoooodně na vyběhání-3 varianty přivolání na střídačku…-to jsem dělala včera ráno,
    dnes jsem se doplahočila k zastávce,tam pokecala s letitým fanatickým pejskařem-léta cvičil psy a ppořád mě láká na cvičá:-))
    n aobrubníku s nimi udělala pac a sedni/lehni/vstan a Dafi učím na dálku mávat-právě jen na tom obrubníku:-))
    pak jsem se dědinou doplazila k rybníčku,od něj podél ohrad,koně až na konci a vzadu-kus ode mě-jedn ležel,další zadkem ke mě,další se pásl kus ode mě,tak jsem tam stála,ukecávala je at dojdou,
    Dafi mě zatím 2 krát donesla smajlíka:-),
    Žeryk v mokré trávě válel sudy:-)))
    nakonec teda za mnou došly s jedním jsem se pomazlila,pokecala,Dafi čučela do blba a asi jí mrzly nožky:-))
    Žeryk válel sudy,pásl se ,a donesl párkrát míček,a no pak jsem to vzala zpět,u rybníčku Dafi obíhala Žeryka a sloup,pak na vodítku dědinou dom,žERYK NA VOLNO,
    usuším jí nožky,a zabalím ju na terásce:-))