Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
Thielly
Ahoj, ja se tu obcas mihnu, ted teda trochu vic. Byla jsem nemocna a tak me odpadlo hlidani. Ale slibila jsem si, ze se budu snazit nakukovat vic. Prece jen mi holky a pokec chybi.
Ja uz nam doma jen zrzecku, honacku Clouinku, ktera mela pred mesicem 11. narozeniny. No a k ni dve krasny, zeleny kobylky velky jako dlan. ☺️
Honaci jsou moje srdcovka, jenze chov uz neni to, co byval a tak jsem se rozhodla, ze az jednou nwbude Clo, tak sahnu jinam. Ale kam, to zatim netusim.
Taky jsem mela „drobecka „s velikosti maleho kone. ? Takze si tech 60cm dokazu zive predstavit. ?
Cajik
Ach jo, varecha na jinakost je proste peklo. Tohle me pokazde dostane do kolen. Fakt me to moc mrzi. Misto, aby te podrzeli, pomohli, poradili a ty si mohla vsim projit bez ztraty kvetinky, tak ti vsechno ztizili.. Je mi jasny, ze ted je pro tebe spoustu veci jinych, neznamych a i chapu, ze co jsi znala a povazovala za „pravdu“, tak je najednou jinak. Jsi statecna a verim, ze si vse postupne srovnas, pochopis a bude se ti o hodne lip zit a dychat.
Jeste jedna vec.. Ja myslim, ze si divna nikdy nebyla. Jina, ano, ale nikdy ne divna. Popravde receno, kazdy clovek je jiny, jen nekdo vic vycniva, jiny min. Ale to vubec nic nevypovida o tom konkretnim cloveku, o jeho svete, touhach, znalostech, potrebach, o jeho pristupu k sobe, k druhym… To jen lidi, kteri neumi prijimat odlisnosti, ukazuji svoji ubohost, kdyz nekoho nalepkuji slovem „divny“ a trestaji ho at varechou nebo posmesky, urazkami.