Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

brut

Zdravim vespolek

Dnes konci hlidaci cast tydne a pofrcim domu. Uz se tesim. Zitra nas ceka velmi pekny, chutny trh v Prahee, kde si koupim nejen par dobrutek ,ale i nekolik kyticek, abych mohla konecne doplnit truhliky pro vcelky a cmeldy.

tady ve Stredoceskem kraji od pristiho roku zdrazi o 20-30%, tak se obavam, ze auta zas pribydou
    ja teda ocenuju auto akorat, ze si muzu privejzt velkej nakup, jinak to moc vyhody nema, parkovani taky u nas zdrazili a v centru, kde je treba poliklinika, tak za navstevu u doktora se da za parkovani klidne nekolik stovek

Kdyz jsem cetla o dalsim zdrazeni, tak prvni moje myslenka byla presne o tom, kolik dalsich aut se na silnicich a dalnicich objevi.. U nas se teda zdrazilo parkovani o par korun, ale pro zmenu se snazi v centru mit modre zony a tim je problem s parkovanim, zvlast kdyz jsou nejake velke trhy ..

Esuska
    Dum Rolanda McDonalda snad jeste neni hotovy a byly s tim nejake potize. Napad to neni spatny, ale ja k tomu nemam uplnou duveru. Nedokazu rict, co presne mi vadi, ale proste vadi..

Dobry Andel je fajn, funguje a hlavne pomaha rodicum v ruznych oddelenich. Coz si myslim, ze je skvele, protoze tezce nemocne deti mohou byt i na ortopedii ci chirurgii, nejen na onkologii.

Kdyz se dá sberny dvur zaplatit, tak to je jeste dobry, u nas neda a nas sberny dvur pod ktery spadame je asi 100 km daleko.

To je poradny problem, kdyz ho mate 100km daleko. Nemate zadny, byt by jste pod nej nepatrili, bliz? Ja zatim vsude, kde jsme byli nebo mame kamarady, po Stredoceskym kraji videla moznost za odlozeni veci zaplatit. Coz se v pripade ,ze nutne potrebujes neco zlikvidovat ,mozna vyplati vic,nez jet 100km. Jeden by nerekl, ze to zrovan v tehle casti republiky bude az tak daleko.