Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

brut

cernej caj
    Čaji, Ty tedy rozhodně nepatříš k těm „rozeřvaným turistům“ s přístupem „všechno je tu pro mě“. Já osobně nevidím vůbec nic špatnýho v tom, požádat někde slušně o lahev vody, když mi dojde a není nikde v okolí studánka nebo místo, kde se dá koupit.

Presne tak.. Cajik neni z tech otravnych, rozervanych a nevycvalanych turistu, kteri s prominutim otravuji vzduch vsem okolo nich.
    Pokud prijde nekdo slusny, tak napit vzdy dostane a i detem davame do lahvicek vodu. Vim, jaky to je, kdyz prcci nemaji ve vedru co pit.
    Ale celkove me turisti a nejen v chate cim dal vic vytaceji. Jejich sobeckost a sebestrednost je totiz bezbreha .

Jenze kdyz je ten clovrk pak uz 10x za den, tak zadnou radost to uz asi nezpusobuje a ja ted nevim, jak poznat,kolikata budu tak si nejsu jista, ze toto bedomi nezhorsi moji neochotu ostatji obtezovat:D

Cajdo, nepoznas to, kazdy clovek je jiny a ma jinak nastavene hranice. Mame kamarada, ktery je nastvany na vsechny lidi, co nedodrzuji nejake hranice a je schopny to dat patricne najevo. Ja se pro zmenu snazim chovat pokazde slusne, ale je to obcas tak pekelny, ze mam zkazeny zbytek dne.
    Vazne je rozdil, kdyz vidim trempika a nebo hlucneho, nevychovaneho turistu.
    Byt tebou, tak si s tim nelamu hlavu. Pochybuji, ze vyhledavas turisticke cesty plne lidi a rozervanych deti.

Co se tyka cestovani. Tak ja preferuju MHD , ale jsou mista nebo i cas, kdy mi vic vyhovuje auto. Jen s tim rozdilem, ze nemohu ridit, takze musim vzdy spolehat na nekoho, kdo me nalozi, vylozi,presune z bodu A do bodu B. I proto jsem tim MHDeckem svobodnejsi, volnejsi.