Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
tak Dafi otrimovaná,záda nakrátko,na bocích to má ždibec delší,to moc nepouštělo,stehna chupatoučký,hlavička,náprsenka,zadek strojkem,dělala ju nožem,hrablem a pemzou-po té pemze tzo pouštělo krásně,tak tu pemzu si objednám taky,boky si teda časem doškubu,-kousek,to už ji tahalo,
dělala ji vevnitř na stolku,
má zástěru profi na šmikání psů+podložku,,
zabralo jí to 2 a půl hodky,a teda nepárala se s tím,fakt silou škubala,ne že by to Dafču bolelo,ale já se s tím moc piplu-po kouskách,po pár chlupech,,,,
no Dafču jsem jí tedaa držela,protože furt prchala,ale to dělá i mě….minimállně popochází,vyfotím odpo,ted jsem ležela,protože ty záda,že….
ale Dafi vypadá dobře,akorát je teda fakt tlustá…:-(((((,
jinak jsem jí dala za odměnu 2 vajíčka domácí a celej závin slenej domácí a birrel pivo,peníze nechtěla-na benzín…
já su ráda,že jsem se s tím nemusela dělat,je to záhul na ruce-zápěstí prsty+záda…
ale ty trimovací chlupy prostě víc odolávají dešti,zimě,a mín plstnatí a nejsou jak vata…
jinak,to nebyla profi holička,sama jezdí na úpravu ze psama…prostě ta paní s kníračem,co u mě byla at jí ukážu speciálky a stopy…,
chce přijet ještěna poslušnost s tím kníračem,trochu mě zarazila,že byla na výcvik kvůli poslušnosti u další paní…
Veronika Ševčíková-začínala v BK s Apenzelem,já s ní jezdila cvičit,dotáhla to s ní až na trojkový zkoušky a ted se živím poradenstvím….
takže byla u ní,kvůli Brickově nepřesnosti na poslušnosti,že je Brick lajdák a dacan:-)
já s ní poslušnost úplně neřešila,když přijela na ty pachovky a chodí na cvičák+ho i vede……
no,tak příště přijede na poslušnost ke mě,tak su zvědavá…..,jinak si půjčuje ovčáka pracáka,aby měla pohled i ze cvičením s velkým psem…
to obdivuju,bych si na dospělý 45kilový tele netroufla….
jinak k odpadkům…-u nás bude v sobotu domácí bigáda,Martin s bráchama odvezou hrtomady starýho železa,kočárky,kola,kamna,bojler..atd.taky kamsi do sběrnýho dvora,pak že bude bečka-já mám odpo….
no sběrný dvůr je u nás otevřený 2 krát týdně…v Bučovicích…
co se týká cest z autem-do Vyškova Busem skoro hodina-s tím,že se musí jet do Bučovic na nádraží,nebo se musí jít z rozcestí Kojátky,což je 20 minut rychlé chůze od domu po silnici,,,,
autem za 15 minut-dost rozdíl no….
víkendy tady z dědiny busy -3krát denně,všední dny víckrát,ale poslední bus v 6 večer…,
jinak ve Vyškově jsem byla v nemocnici na operaci s rukou+tam ležel několikrát Martin a otec jeho,a jezdit tam i zpět busem+k nemocnici dojít je bezva čas v trapu…..