Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
Zdravim vespolek
Tak jsem prave dokoncila opacko a vyuku cestiny z 5.tridy. Musim rict, ze jsem toho hooodne zapomnela a jeste ke vsemu se zmenilo zapisovani vet, cislic atd. Byl to i pro me dost zazivny navrat do skolnich let ?
MirkaD
O vytirani mi ani nemluv.. to je nekonecny pribeh. Kdyz uz je konecne vytreno, tak se po podlaze projde Clo sem a tam. ? Musim rict, ze obcas je to hodne narocny a dost me to stve. Misto aby si clovek odpocinul, tak je neustale v pozoru..
Kimi
Nebydlis nahodou kousek od segry?? Ti maji taky krasny travnik, vedle parkoviste a u nej cesticku. Vetsina deti a nejen jich si cestu zkracuje pres ten travnik, takze jsou na nem vyslapany ruzny cesticky. Blby je, ze si lidi neuvedomuji, jak moc je trava potreba a jeste se vztekaji, kdyz je napomenes. S tim mas, jak to tak ctu, bohate zkusenosti..?
Esuska
Jestli je z tebe nova dama, tak to abych si pockala na starou Esusku, az k tobe pojedeme. Bych te taky nemusela poznat ?
Super, ze vajicka prezila. By me taky asi slehlo, 60 jich rozbit.. ale mas pravdu, kolikrat jsem si rikala, co vydrzi a pak lup, ruplo mi jich 5 najednou . ??
Cajik
S tou popelnici to znam. My mame popelnici zavrenou, ale kousek od nas je bytovka a ti maji velkou popelnici. Nekolikrat se stalo, ze prijel osobak nebo firemni auto a cpali odpad do popelnice. Dvakrat to resili lidi z baraku, jednou nase sousedka a jednou ja.. Kdyz jim reknes, at to odvezou do technickych, tak zjistis, ze nejsou mistni a museli by za odpad platit. Tak radeji objizdi mesto a hledaji nezamcene popelnice, kam by svuj bordel nacpali. To je neskutecny ..
My na chate zadne popelnice nemame, ale platime vesnici za to, ze muzeme odpad odvezt na jejich sberny dvur. No a stejne si radeji vse odvazime domu. A to jeste sbirame po lese bordel od turistu…
Nam rikali, ze Asperger je jemnejsi varianta PAS a casteji je kombinovany s ADHD, kdez to PAS je castejsi v kombinaci s poruchou reci, s vybojovym opozdenim pohybu, ale zaroven muze byt i s ADHD, ale i telekt nemusi byt narusen. Popravde receno, kamaradka mi vysvetlovala, ze ten rozdil je hlavne v tech pridanych vyvojovych poruchach.