Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

EvaC

cernej caj
    Čaji, Ty tedy rozhodně nepatříš k těm „rozeřvaným turistům“ s přístupem „všechno je tu pro mě“. Já osobně nevidím vůbec nic špatnýho v tom, požádat někde slušně o lahev vody, když mi dojde a není nikde v okolí studánka nebo místo, kde se dá koupit. Pamatuju si před mnoha a mnoha lety, spávali jsme s dětmi na harcu ve Slunečné na seníku kousek vedle chalupy pana Brodského. Vždycky byl velmi ochotný a laskavý a vodu nás nechal načepovat. A vůbec se netvářil že ho obtěžujeme. Samozřejmě něco jiného je, jak píše Brut, pokud nemáš zdroj vody a vozíš si ji – tam je to potom jasné, nemůžeš poskytnout vodu všem co jdou okolo, že – to je prostě jiná úplně jiná situace.
    Někteří lidé prostě nerespektují nic – chybějící sociální inteligence a empatie je peklo.. Tito lidé se ale podle mého názoru nezmění, i když jim slušně řekneš, že jsou na cizím pozemku, že tam máš upozornění atd.. většina z nich si jenom pomyslí: „zase nějaká k…a a prudí“.. Shrnula bych to asi takto, buďme rádi, že mezi ně nepatříme a obrňme se proti lidské blbosti..
    A jak tady někde bylo psáno – k Fifi na pozemek s tím jejím hlídacím duem by si asi nikdo jen tak netroufl.. Smutné, že ty pitomce zastaví až něco, čeho se opravdu bojí.. a ne lidská slušnost..