Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
Brut
Vcera jsem dostala druhou kobylku a tak mame ted dva kluky. ?
Ty už máš stáj? 😀
rikate
že sou nějak vobrovský
ze kdyz vidi kadibudku, tak na ni pujdou. T
ty jo ale co se to stalo s těma lidima??? Tohle přece není normální, fakt se venku chovají jak dementní, vyrážejí do hor v sandálech a pomalu lodičkách, nepočítají s počasím, v přírodě se chovají fakt příšerně, nepřemýšlí nad tím, že je sucho, voni si přece ty špekáčky musí opéct, o kouření a odhazování špačků, krabiček od cigare, ubrouscích u cest a plenkách a o bordelu za lidma nemluvím………. je to smutný teda. Já jsem nějak vychovaná a tohle se mi hodně blbě kouše. Nevím jak se naučit, abych to nevnímala, protože já to nezměním, to vím, ale sejří mě to teda hodně.
Proste jdou na prochazku a meli by byt vybaveni, zvlast,kdyz jdou s detmi.
proč jako? Dyk hlavně, že já chci! a ještě v tom chování lidi utvrzujou reklamama viz debilní Fůjdora, to se mi otírá kudla v kapce, když to vidím. Jim to přijde normální, protože chci, tak si na přednášku objednám žrádlo, do sauny žrádlo….přece protože chci, zvracející smajlík zde nemáme, domyslete si ho sami 😀
Happy Zoo mam rada. Taky uz jsem se setkala s jejich ochotou.
tak supr, já je neznala, ale koukla jsem před dokončení nákupu na recenze a samý velký chválení, takže fajn.
Kimi
a obaly od sušenek a džusíků nechávají na zemi nebo ozdobí kapoty zaparkovaných au
já to snad ani , se svou povahou, nemůžu číst!!!! Brtnik mě musí hrozně brzdit, protože mi jednou někdo dá po tlamě, jak říkal.
mohlo by být člověku jedno, že si dělaj bordel kolem sebe, ale když v tom musím žít, že jo.
Mirka D.
hoj, tak to je supr, že Dafuli vezme do ruky profík a Ty se nebudeš muset s tím crcat, hoď pak fotos, jak dáma vypadá
A máš hlubokou pravdu, lidi cedulky nečtou a nerespektují
učení hodinu intenzivně do zeleně mě tak nabudilo,že jsem pak večer uklidila barák
to znám velmi dobře, člověku se nic nechce a pak se vrátí z procházky a jede.
černej čaj
na 3h ven od parkoviste je dost kratkozraky ze nemaji vodu,
heh, to je velmi taktně řečeno, že je někdo blbej :D:D
hele, já myslím, že zrovna Ty tohle:
se da a nechtela sem obtezovat kdyz sem vedela, ze k snidani sem mela zbytekcek a do obeda to dam… a ze pan dal knize tak byl.noc hodnej a necgtela sem at vypadame jak vyzirky davat mu 2 lahve…
řešit nemusíš, ne proto že jsme tady na fóru, ale právě proto, že nejsi z hodry idiotů, máš nějaký chování a tak. |Neměla bych sebemenší problém, když uvidím „čundráka“ a bude potřebovat vodu, páč je jasný, že se pohybuje přírodou a to dlouhodobě, a to není případ těch, co se tu zmiňujou. Takže můžeš být v klidu. Normální člověk normálnímu člověku rád pomůže.